В Сумах проходить триденний (27-29 січня) чемпіонат України з легкої атлетики серед спортсменів 2003 року народження і молодше.

На цих змаганнях кам`янчанин Роман Кулик встановив новий рекорд міста і Дніпропетровської області зі стрибків у висоту серед п`ятнадцятилітніх спортсменів. Вихованець тренерської бригади Андросович (Віктор, Раїса, Сергій) з ДЮСШ № 3 підкорив планку на висоті 2 метри 3 сантиметри. Таким чином студент Кам'янського коледжу фізичного виховання Роман Кулик виконав норматив для поїздки на чемпіонат Європи. "Роман десятиборець, але ми цього разу вирішили виставити його тільки на змагання в стрибках у висоту. Він став срібним призером чемпіонату України, відставши від переможця всього на три сантиметра. Але ж потрібно відзначити, що чемпіон являється чистим висотником", - говорить тренер Сергій Андросович.

Нагадаємо, що 12 грудня минулого року у Івано-Франківську на міжнародному легкоатлетичному турнірі серед коледжів фізичної культури, в якому змагалися спортсмени України, Білорусі, Польщі і Молдови, Роман Кулик подолав висоту в два метри. Тоді юнак встановив рекорд залу, де проходив турнір, свій особистий, міста Кам`янське і Дніпропетровщини. Вражає, що трішки більше ніж за рік (з кінця 2018 року) він підняв планку рекордів на 13 сантиметрів!