Казкове місто
 
Для жителів мікрорайону БАМ планують створити мальовничий куточок. Красивий і затишний парк буде побудований по вулиці Нікопольській на місці, де раніше стояла зруйнована будівля.
 
29 січня міський голова Кам'янськоїго Андрій Білоусов провів робочу нараду з питань майбутньої реалізації проекту. У ньому взяли участь заступник міського голови, голова адміністрації Південного району Світлана Колісниченко, депутат міської ради на даному окрузі Валентина Капінус, керівництво департаменту житлово-комунального господарства і будівництва.
З проханням створити для жителів віддаленого мікрорайону паркову зону до мера звернулася Валентина Капінус.
"На ввіреному мені окрузі проживає 25 тисяч населення і так склалося, що людям абсолютно ніде відпочити, провести час з дітьми, в колі сім'ї. Місцеві жителі не раз зверталися до мене з таким проханням, і я вдячна Андрію Леонідовичу за те, що він так оперативно відреагував на це звернення", - сказала депутат.
 
Андрій Білоусов зазначив, що на тому місці, де планується розпочати будівництво, раніше стояла напівзруйнована будівля дитячого садка. Сьогодні будівлю знесли, провели рекультивацію і планування території.
"Навесні ми приступимо до будівництва нового парку. Він буде називатися "Казкове місто". На об'єкті будуть встановлені лавки, дитячі та спортивні майданчики, виконано замощення алей тротуарною плиткою, створено зовнішнє освітлення - все, щоб у жителів була можливість проводити години дозвілля в комфортних умовах. Сьогодні практично в кожній навіть найвіддаленішій точці нашого міста є зони відпочинку, куди люди різного віку можуть вийти на прогулянку і цікаво провести час всією родиною", - сказав Андрій Білоусов.
Нову паркову зону планують відкрити до Дня молоді. Ініціатори проекту поки не розкривають всіх подробиць, відзначаючи лише, що назва парку обрано не випадково і його відмітна риса стане приємним сюрпризом.
 
Джерело http://kstati.dp.ua