park socgorod otkrytie 9
 
З самого ранку в День міста жителі Кам'янського почали отримувати подарунки. Одним з перших стала реконструйована частина парку за ДК "Хімік", яка була урочисто відкрита за участю міського голови Андрія Білоусова, глави Південного району Світлани Колісниченко, заступників мера і депутатів міської ради.
 
Частина парку, яка до недавнього часу була заросла деревами та чагарниками, перетворилася до невпізнання. Поділена на локації зона відпочинку може задовольнити дозвілля жителів району різного віку: дитячий майданчик для найменших, ігровий замок для дітей постарше, спортивна зона з тренажерами і локація для прогулянок з колясками.
 
Кожну зону окремо презентували вихованці дитсадків і навчальних закладів Соцміста, підготувавши творчі номери з піснями і танцями. Учні коледжу фізичного виховання продемонстрували жителям району техніку виконання вправ на тренажерах в спортивній зоні. Свою майстерність показали юні тхеквондисти, підготувавші спортивний виступ.
 
park socgorod otkrytie 8
 
Крім цього жителі району могли взяти участь у майстер-класі зі створення ляльки-мотанки.
 
park socgorod otkrytie 11
 
У жителів Соцміста, безумовно, з'явилося прекрасне місце для сімейного відпочинку. Нові алеї з доріжками, викладеними тротуарною плиткою, і сучасним освітленням стали роздоллям як для любителів піших прогулянок, так і для тих, хто вважає за краще з вітерцем прокотитися на роликах і велосипедах. Що й продемонструвала дітвора Соцміста, провівши на новій алеї веломарафон, який відкрив мер Кам`янського.
 
park socgorod otkrytie 4
 
Передбачено безліч нових лавочок та урн, щоб під час прогулянки люди без напруги могли викинути сміття, тим самим зберегти чистоту в парку.
У цьому році перша частина парку була успішно реконструйована і відкрита, за що жителі району вдячні міській владі і з нетерпінням чекають подальшого його перетворення.
 
К.Кіба
джерело http://sobitie.com.ua