Випускниця Кам`янського коледжу фізичного виховання Юлія Кушка посіла перше місце серед молоді і стала другою серед дорослих на Чемпіонаті України зі спортивної ходьби на дистанції 50 кілометрів.

Чемпіонат України зі спортивної ходьби на 50 км серед дорослих і молоді, командний чемпіонат України зі спортивної ходьби серед ДЮСШ і СДЮШОР та ХХІІІ міжнародний кубок "Вечірній Івано-Франківськ" проходили 19-20 жовтня і зібрали понад 200 скороходів з Білорусі, Ірландії, Латвії, Молдови, Польщі, Португалії, Туреччини, Угорщини, України. Учасники розіграли нагороди крім 50- і 20-кілометрових олімпійських дистанцій, ще й на відрізках у 10, 5, 3, 2 кілометри у різних вікових категоріях.

Результат, який показала вихованка тренерів С.Гужви (ККФВ) і В.Ярощука (ОШВСМ Дніпро) першорозрядниця Юлія Кушка (№ 21) 5 годин 34 хвилини 24 секунди - це другий показник після чемпіонки країни Людмили Шелест із Сум (4:58.25).

В змаганнях прийняли участь ще три спортсмени Кам`янского коледжу фізичного виховання. На дистанції 10 кілометрів Олег Коровніченко посів п`яте місце. В своїх вікових категоріях шостою і восьмою стали відповідно Анастасія Широкова і Ілона Коркодим.

За підсумками командного чемпіонату країни між ДЮСШ і СДЮШОР збірна Дніпропетровщини посіла п`яте місце серед областей України.