Легкоатлети Кам'янського коледжу фізвиховання 12 жовтня брали участь в чемпіонаті області з кросу і посіли вісім призових місць.

У Новомосковську на осінньому чемпіонаті та першості області серед юнаків та юніорів, молоді, дорослих з легкоатлетичного кросу змагалися більше сотні найсильніших бігунів з Дніпра, П'ятихаток, Жовтих Вод, Новомосковська, Синельниково, Нікополя, Кривого Рогу, Павлограда, Орджонікідзе. Кам`янський коледж фізичного виховання представляли 16 спортсменів. Вісім з них повернулися додому з нагородами.

"У команді ККФВ, крім визнаних лідерів виступали три першокурсника, які гідно боролися за кожне місце на дистанціях, - розповів тренер Сергій Гужва. - У наших дівчат і юнаків були дуже сильні суперники. Це все нагадувало чемпіонат України з кросу. За результатами змагань у бігу на 1000 метрів Вікторія Шепель посіла перше місце. На двохкілометровій дистанції студентка першого курсу Наталія Рубінова зайняла у важкій боротьбі третє місце, обійшовши на останніх метрах спортсменку з Кривого Рогу.

В бігу на 3000 метрів серед юніорок "бронзу" завоювала Ілона Коркодим. Така ж нагорода дісталася і нашій молодій "зірочці" Вячеславу Видрі. Анастасія Широкова принесла срібну медаль нашій команді на п'ятикілометровій дистанції. Третьою тут були Аліна Кушка і Максим Курій.

Останнім видом змагань була восьмикілометрова дистанція, на якій Оле Коровніченко, наша нова "зірочка" на довгих дистанціях, став в абсолютному заліку серед дорослих бронзовим призером".

В загальнокомандному заліку легкоатлети ККФВ посіли перше місце. Другою стала команда з Дніпра, третє місце у представників П`ятихаток.

"Дуже подобається, те що в команді всі дуже дружні і відповідальні, і кожен спортсмен боровся до останнього", - резюмував виступ своїх підопічних тренер Сергій Гужва.