ККФВ
 
Чотири команди взяли участь у обласній спартакіаді з легкоатлетичного кросу серед вищих навчальних закладів I-II рівня акредитації: транспортно-економічний коледж і монтажний технікум з Дніпра, а також дві команди з Кам'янського - коледж фізвиховання і металургійний коледж. Змагання пройшли в останній день весни в парку біля палацу культури "Хімік". На параді відкриття змагань були присутні начальник управління молоді та спорту Кам'янського Едуард Коряк, головний суддя змагань Віктор Тонконог, переможниця і презер всеукраїнських і міжнародних змагань зі спортивної ходьби Юлія Кушка, заступник директора по спортроботі ККФВ Тагір Хасамудінов.
 
Кожна команда була представлена десятьма спортсменами. "У нашій команді виступали 26 спортсменів, - розповідає тренер ККФВ Сергій Гужва. - У залік вносилися по вісім кращих результатів, показаних юнаками на дистанції 1000 метрів і дівчатами на 500 метрів. У підсумку найкращою командою став наш коледж. Друга команда Кам'янського, металургійний коледж, зайняла вперше в своїй історії друге місце".
 
Треба відзначити, що в індивідуальних результатах в призові трійки серед юнаків і дівчат увійшли виключно спортсмени ККФВ.
ІНДИВІДУАЛЬНІ РЕЗУЛЬТАТИ НАЙСИЛЬНІШИХ КРОСМЕНІВ
 
500 метрів
 
1 - Іванченко Ірина (1.29,7)
2 - Кушка Аліна (1.31,7)
3 - Зоріна Вікторія (1.33,8)
 
1000 м
 
1 - Видря В'ячеслав (2.29,0)
2 - Совертека Володимир (2.30,0)
3 - Жданюк Олександр (2.34,7)

 

 
МІСЦЯ, ЗАЙНЯТІ КОМАНДАМИ
 
1 - ККФВ (172 очка)
2 - ДМК (60)
3 - ДМТ (57)
4 - ДТЕК (50)
 
СКЛАД КОМАНДИ ККФВ 
 
Видря В`ячеслав
Жданюк Олександр
Гарькавий Ілля 
Совертека Володимир 
Воронюк Роман 
Коровніченко Олег 
Курій Максим
Неборачок Сергій 
Іванченко Ірина
Зоріна Вікторія 
Лигун Ірина 
Коркодим Ілона
Гунченко Анна
Пінчук Олександра
Мартиненко Христина 
Мухачова Ксенія 
Кушка Аліна 
Водолімова Христина
Пуга Юлія 
Сміюха Ірина