Кросмени ККФВ
 
Легкоатлети Кам'янського коледжу фізвиховання 6 квітня брали участь в чемпіонаті області з кросу і посіли п`ять призових місць.
 
У Нікополі на весняному чемпіонаті та першості області серед юнаків та юніорів, молоді, дорослих з легкоатлетичного кросу змагалися більше сотні найсильніших бігунів з Дніпра, П'ятихаток, Жовтих Вод, Новомосковська, Синельниково, Нікополя, Кривого Рогу, Орджонікідзе. Кам`яський коледж фізичного  виховання представляли вісім спортсменів. П`ятеро з них повернулися додому з нагородами.
 
 
Старт дівчата
 
 
"У команді ККФВ, крім визнаних лідерів виступали три першокурсникb, які гідно боролися за кожне місце на дистанціях, - розповів тренер Сергій Гужва. - У наших дівчат і юнаків були дуже сильні суперники. Це все нагадувало чемпіонат України з кросу. За результатами змагань на п'єдестал пошани піднімалися Аліна Кушка, Олександhа Пінчук, Олександhа Демченко, Микита Насонов, Олександh Андрюшенко. У бігу на дві тисячі метрів студентка першого курсу Олександра Пінчук зайняла у важкій боротьбі третє місце, обійшовши  на останніх метрах спортсменку з Кривого Рогу. Вона була третьою і на дистанції 5 кілометрів. Аліна Кушка принесла срібну медаль нашій команді на п'ятикілометровій дистанції. Останнім видом змагань була восьмикілометрова дистанція. На ній виступали два наших спортсмена: Микита Насонов і Олександр Андрюшенко. Насонов - це наша нова "зірочка" на довгих дистанціях. Вже на третьому кілометрі він разом з бігуном із обласного центру втекли від інших спортсменів. В результаті Микита став в абсолютному заліку серед дорослих срібним призером, Андрюшенко отримав "бронзу". 
 
 
Призери дівчата
 
 
В загальнокомандному заліку легкоатлети ККФВ посіли друге місце. Першою стала команда з Дніпра, третє місце у представників П`ятихаток.
 
"Дуже подобається, те що в команді всі дуже дружні і відповідальні, і кожен спортсмен боровся до останнього", - резюмував виступ своїх підопічних тренер.
 
РЕЗУЛЬТАТИ КРОСМЕНІВ ККФВ 
 
ДРУГЕ МІСЦЕ 
 
8000 м – Насонов Микита (31.20,7) 
5000 м – Кушка Аліна (25.06,9) 
 
ТРЕТЄ МІСЦЕ 
 
8000 м – Андрюшенко Олександр (36.43,4)
2000 м – Пінчук Олександра  (8.29,7)
5000 м – Пінчук Олександра (26.31,3)