DSC 8928
 
 
У польському місті Торунь з 24 по 30 березня проходив чемпіонат світу з легкої атлетики серед ветеранів. Всього в різних дисциплінах королеви спорту взяли участь 4700 спортсменів з 77 країн. Серед них - 74 українця. У загальному заліку збірна України завоювала перше місце. Призерами також стали команди Польщі і Італії. 
 
Це стародавнє місто, розташованих на півночі Польщі по обидва боки річки Вісли, неодноразово приймало різні масові змагання з легкої атлетики. В кінці березня сюди знову з'їхалися ветерани-легкоатлети, для участі в чемпіонаті світу. На цьому міжнародному форумі було також представлено і Кам'янське. Легкоатлетичну напівмарафонську дистанцію 21975 метрів підкорював чемпіон світу серед ветеранів Василь Карпович, а також два його земляка Віктор Недибалюк і Олександр Вовк. Цього разу Василь Васильович Карпович виступив у віковій категорії "60+" і потрібно відзначити - дуже вдало. Після виснажливої ​​боротьби наш стаєр фінішував першим, в черговий раз ставши чемпіоном світу!
 
001Карпович
 
Чемпіонський результат - це виснажлива робота спортсмена і всебічна підтримка профспілки "Металургів", Дніпровського меткомбінату і міської влади. Допомогу спортсмену надали голова профкому профспілки "Металургів" Олег Нагорний, генеральний директор ПАТ "ДМК" Олександр Подкоритов і директор КСЦ "Дніпровець" Анатолій Поливода, за що їм низький уклін.