76mHAFwt4Wc
 
 
Чотири команд взяли участь в обласній спартакіаді з легкоатлетичного кросу серед вищих навчальних закладів I-II рівня акредитації: Дніпровський транспортно-економічний коледж, Дніпровський монтажний коледж, а також дві команди з Кам'янського - коледж фізвиховання і металургійний коледж. Змагання пройшли в перший день літа в парку Південного району (поруч з  ДК "Хімік").
На змаганнях в якості гостей були присутні директор ККФВ В.І.Чібісов, заступник директора з фізичної роботі Т.Х.Хасамутдінов, а також гість з обласного центру Іван Павлович Бєляєв - бронзовий призер з бігу на 3000 метрів з перешкодами XVIII Олімпійських Ігор 1964 року  в Токіо.
 
Як повідомив тренер ККФВ Сергій Гужва, кожна команда була представлена мінімум дванадцятьма спортсменами. У загальний підсумок записувалися по вісім кращих результатів, показаних юнаками на дистанції 1000 метрів і дівчатами на 500 метрів. В результаті кращою командою вже сьомий раз поспіль став коледж фізичного виховання. Друга команда Кам'янського, металургійний коледж, замкнула четвірку учасників. У команді-переможниці виступали: Дуков Денис, Насонов Микита, Попадюк Дарина, Іванченко Ірина, Караповська Марина, Тагаева Міла, Петрусь Ігор, Гунченко Анна, Мухачова Ксенія, Андрющенко Олександр, Жданюк Олександр, Воронюк Роман, Середа Богдан, Видря В'ячеслав, Лебідь Віталій, Олійник Микола, Глущенко Артем, Шевчик Іван, Вайгант Олександр, Сміюха Ірина, Момот Анна, Зенченко Олександр.
 
 
РЕЗУЛЬТАТИ ПЕРЕМОЖЦІВ
 
 
500 метрів
 
1 - Попадюк Дарина  (ККФВ) - 1.36,5
2 - Іванченко Ірина (ККФВ) - 1.38,5
3 - Караповська Марина (ККФВ) - 1.40,4
 
1000 м
 
1 - Пливчук Дмитро (ДТЕК) - 2.25,31
2 - Головко Олександр (ДМТ) - 2.26,5
3 - Дуков Денис (ККФВ) - 2.26,8
 
МІСЦЯ, ЗАЙНЯТІ КОМАНДАМИ
 
1 - ККФВ (430 очок)
2 - ДТЕК (321)
3 - ДМТ (298)
4 - ДМК (171)