11rZSHtLkYUhA

Спортсмени Кам'янського коледжу фізвиховання завоювали дев'ять нагород на обласному легкоатлетичному кросі пам'яті заслужених тренерів Г.В. Жильцова і В.С. Левіна, який пройшов 5 квітня в Дніпрі вже п'ятнадцятий раз.

На дистанціях 200, 500, 1000, 2000 і 3000 метрів виступали 120 спортсменів, які представляли п'ять колективів з Дніпра, П'ятихаток, Жовтих Вод, Апостолово, Новомосковська, Кривого Рогу, Павлограда. Як повідомив тренер ККФВ Сергій Гужва, честь Кам'янського захищали 26 його вихованців (з них 10 першокурсників). "Виступаючи в компанії найсильніших кросменів області наші спортсмени зайняли дев'ять призових місць, - розповідає він. - На їхньому рахунку два перших, три других і чотири третіх місць.

У забігу на 500 метрів серед дівчат 2000/2001 р.н. брали участь сімнадцять спортсменок, вісім з яких були наші "фізкультурниці". Третьою тут прибігла Іра Іванченко. Треба відзначити, що Дарина Попадюк і її однокурсниця Олександра Пінчук фінішували четвертими. На п'ятому місці опинилися Анастасія Василенко і Міла Тагаєва. Також потрапили в десятку кращих кросменов області Софія Глазкова і Ганна Шумейко, що зайняли відповідно дев'яте і десяте місця.

2 u3i i qGY

Найтяжче довелося Ганні Гунченко, що виступала у віковій категорії 2000/2001 р.н. Серед шістнадцяти спортсменок різних категорій (юніори, молодь, жінки) вона перетнула фінішну лінію першою. Третьою в абсолютному заліку була Тетяна Макаренко, програвши всього дві секунди на фініші суперниці з обласного центру. Четвертою прибігла Наталя Лисенко.

3yyqle5GNQhA

У бігу на 3000 м виступали чотири представники ККФВ. Зі старту і до фінішу в числі лідерів бігли однокурсники Владислав Селянкін і Борис Донченко, а також три спортсмена з Дніпра. І тільки на останніх метрах цю боротьбу виграв кросмен з обласного центру. Другим фінішував Влад Селянкін. Борис Донченко став третім.

На кілометровій дистанції у важкій боротьбі з майстрами спорту четверте місце завоював Роман Вінницький. П'яте дісталося відразу двом землякам: Артуру Адамяну і Олександру Асперову. Шостим став Віталій Бутилка, сьомим - Максим Уманський, дев'ятм - Ігор Петрусь".

Треба відзначити результати хорошої профорієнтаційної роботи предметної комісії з легкої атлетики ККФВ. На думку тренерів Ю.Кушки, В.Блюдо і С.Гужви, дані старти це добрий початок для наших молодих студентів, які отримали хороший професійний досвід.

z5n yPUSnMA

ПРИЗЕРИ З ККФВ

ПЕРШЕ МІСЦЕ

 

2000 м - Гунченко Ганна (юнаки)
2000 м - Петровська Інна (молодь)      

ДРУГЕ МІСЦЕ

2000 м - Кушка Юлія (молодь)
3000 м - Селянкін Владислав (молодь)
3000 м - Караповська Марина (юніори)

ТРЕТЄ МІСЦЕ

500 м - Іванченко Ірина (дівчата)
2000 м - Романенко Яна (дівчата)
3000 м - Донченко Борис (молодь)
2000 м - Макаренко Тетяна (юніорки)

Текст Віктора Куленко.