Другі легкоатлетичні змагання цього сезону в манежі пройшли в Дніпрі 17-18 грудня. За нагороди першості міста змагалися юніори і юніорки 2002/2003, молодь 1998/2001, дорослі 1997 року народження та старше. Серед них були і 30 спортсменів, які представляли збірну команду Кам`янського (команди СДЮСШОР "Метеор" - тренер Сергій Гужва, ККФВ - тренер Марія Полковникова, ДЮСШ № 3 - тренер Сергій Андросович).

Як розповів тренер Сергій Гужва, змагання проводилися на базі СДЮСШОР № 3 і в манежі ПДАФКіС. В ранковій програмі першого дня Євген Запара став третім в стрибках у висоту серед юніорів 2002/2003 р.н. Серед юніорок трете місце посіла Олександра Созінова (ККФВ). В категорії молодь в програмі штовхання ядра перше і друге місце посіли Роман Воронюк і Владислав Краснопівцев.

У вечірній програмі легкоатлети змагалися в спортивній ходьбі на трикілометровій дистанції. Тут була повна гегемонія кам`янчан. Серед дівчат 2005/2006 р.н. дистанцію першою пройшла серед десятирічних легкоатлетів Софія Коломоєць (СШ № 20). Друге місцев цій категорії посіла Валерія Чудненко. В категорії жінки, молодь і юніорки виграла Юлія Кушка. Чемпіонка України (на 50 кілометрів) лідирувала з самого старту і фінішну лінію пересікла з кращим результатом нинішнього сезону на дистанції 3000 метрів - 14.26,0. Відзначимо, що це був її перший старт в легкоатлетичному манежі в 2020 році. Ганна Чудненко фінішувала другою, а серед юніорок - першою. Цікаво, що зі старту до фінішу учениця СШ № 20 змагалась з тренером-викладачем Марією Полковніковою, яка в результаті стала третьою в абсолюті і першою серед молоді. Друге місце у віковій категорії "юніорки" посіла студентка ККФВ Ярослава Антоненко. Також весь п'єдестал пошани "окупували" і наші хлопці. У категорії "юніори" переможцем став багаторазовий чемпіон області, студент ККФВ Ігор Штанько. Друге місце посів його колега по вузу Назар Шелепов. Третім був теж студент ККФВ Володимир Семоненко (тр. С.Гужва).

В бігу на 2000 метрів з перешкодами Ганна Чудненко була другою. Бронзову медаль завоював Дмитро Росточило (ККФВ).

В бігу на 60 м з/б в абсолютному заліку перше місце посіла Ксенія Коріш, яка тренується в Сергія Андросовича (ДЮСШ № 3). "Бронзу" отримали - Дар`я Артикова з металургійого коледжу (тренер С.Гужва), Ганна Чудненко і Назар Шелепов в категорії "юніори".