У Дніпрі 29 вересня стартувала відкрита першість з легкої атлетики серед вищих навчальних закладів міста.

У змаганнях беруть участь і 9 спортсменів, які представляють збірну команду Кам`янського та СДЮСШОР "Метеор". Як повідомив тренер Сергій Гужва, легкоатлети виступають на базі СК "Олімпійські резерви".

Як ми раніше повідомляли, перший день розпочався зі спортивноії ходьби. І знову тут була повна гегемонія кам`янчан на трикілометровій дистанції. Серед дівчат змагання виграла 14-річна Анна Чудненко. А на другу сходинку п`єдесталу пошани зійшли її подруга по середній школі № 20 Ангеліна Пелешко (обох тренує С.Гужва) і студентка ККФВ Ярослава Антоненко (тр. М.Полковникова). Третьою стала Ілона Кудряшова (ККФВПризерами серед юнаків теж були кам`янчани. Першим в абсолютному заліку став багаторазовий чемпіон області, студент ККФВ Ігор Штанько. Друге місце посів Володимир Симоненко, вихованець Марії Полковникової.

В бігу на 110 м з бар`єрами Назар Шелепов здобув "срібло" (на фото). Медалі такого ж гатунку дісталися Ксенії Павленко у метанні молота і Мілані Цегельник у бігу на 400-метрівці. Всіх призерів тренує С.Гужва.