На стадіонах "Метеор", СДЮШОР № 3 і ПДАФКіС 16-17 липня проходили другий етап першості Дніпра та фінал серед дорослих з легкої атлетики. У змаганнях взяли участь і 17 спортсменів, які представляли збірну команду міста Кам`янське.

Як повідомив тренер Сергій Гужва, змагання розпочалися зі спортивної ходьби на трикілометровій дистанції. "Серед жінок її виграла тренер-викладач ККФВ з легкої атлетики Марія Полковникова, яка показала результат 16 хвилин 30 секунд. Другою стала Анна Чудненко, третє місце посіла Ангеліна Пилешко. Серед дівчат 2006 року народження призова трійка має наступний вигляд: Анна Чудненко, Ангеліна Пилешко, Єлизавета Кулик. Також весь п'єдестал пошани був зайнятий і нашими хлопцями. Чемпіоном області в абсолютному заліку став Володимир Семененко. Друге і третє місця посіли відповідно Дмитро Бондаренко і Давид Косенков.

У програмі з бігу на 110 метрів з бар`єрами Назар Шелепов здобув "бронзу". Третє місце посів у своїй віковій категорії і В`ячеслав Видря.

На дистанціях 1500 метрів наші спортсмени теж відмітились. Марія Полковникова посіла друге місце. А Анна Чудненко стала третьою. Аналогічні місця діісталися В`ячеслу Видрі та Володимиру Симоненко.

Наступного дня на 800-метрівці серед жінок другою фінішувала Марія Полковникова. Для неї це вже є успіх після травми. Третє місце посіла її подруга по команді Єлизавета Кулик. Серед чоловіків бронзову медаль завоював В`ячеслав Видря.

Черговим видом змагань був біг на 3000 метрів, де другою і третьою фінішували Марія Полковникова і Анна Чумаченко.

В бігу на 400 метрів третє місце посіли Анна Чудненко і Назар Шелепов. Олександр Андрюшенко у своїй віковій категорії був третій".