В Івано-Франківську 12-13 грудня проводився XI Міжнародний лекоатлетичний турнір "College open". Змагання, в яких прийняли участь команди України, Молодови і Польщі, були присвячені 80-річчю місцевого коледжу фізичного виховання.



Своїми виступами порадувала збірна Кам`янського коледжу фізичного виховання. Її спортсмени посіли вісім призових місць і встановили два рекорди спортивної арени, де проводились змагання. Відзначилися вихованці тренерської бригади Андросович (Віктора, Раїси, Сергія), які тренуються в СК "Прометей". 12 грудня п`ятнадцятирічний Роман Кулик підкорив двохметрову висоту (це ще і рекорд Дніпропетровщини для спортсменів такого віку). А наступного дня Ілля Білоус стрибнув у довжину на 6 метрів 40 сантиметрів. Хлопці отримали грамоти, медалі і грошову винагороду (1 тис. грн.).

Їхня колега Ксенія Кориш, незважаючи на травму, стрибнула у висоту на 140 сантиметрів і посіла перше місце. Дві бронзові медалі у Іллі Білоуса, які він отримав у стрибках у висоту і в бігу на 50 метрів. Третє місце посіли також Ілона Коркодим (ходьба на 3 км), Наталія Рубіна (стрибки у висоту, біг на 3 км).

Отже за два змагальних дня команда ККФВ завоювала три золоті і п`ять бронзових нагород. Тренують спортсменів ККФВ С.Гужва, Ю.Кушка, М.Полковникова, О.Валенок, О.Гелетій.