Воронюк перший Жданюк другий
 
 
B Дніпровському парку розваг "Лавина" вчора, 20 квітня, пройшов легкоатлетичний крос “SPORT DAY "Start Dnipro".
 
Як повідомив Сергій Гужва, тренер Кам`янського коледжу фізичного виховання, більше двохсот спортсменів брало участь в різних видах змагань. "Відразу в декількох забігах змагалися вісім наших бігунів, і показали дуже хороші результати, - розповыдаэ С.Гужва. - В 200-метровому забігу в гору майже весь п'єдестал пошани зайняли наші спортсменки. Олександра Пінчук та В`ячеслав Видря стали абсолютними переможцями. Трохи програв на фінішній прямій спортсмену з Дніпра Олександр Андрущенко, і завоював бронзову медаль. 
 
Наступним видом змагань була "першість по планці". У цій дисципліні спортсмен повинен перебувати в упорі лежачи на ліктях. А виграє той, хто довше так простоїть. Тут знову відзначилися наші спортсмени. Серед дівчат абсолютною перемогу здобула Олександра Пінчук (на фото), яка простояла "в планці" 4 хвилини 59 секунд. Аня Гунченко посіла третє місце (3 хв. 30 сек.). Серед юнаків рекордний час 15 хвилин 01 секунда показав наш спортсмен Роман Воронюк. Друге місце посів Олександр Жданюк  (13 хв. 22 сек.).
 
Пінчук Олександра
 
 
Дистанція кросу проходила в лісі по важкому піщаному грунту, і рясніла калюжами. П`ять кілометрів бігли два наших спортсмена. Сергій Неборачок став третім серед юнаків вікової категорії 14-19 років. "Срібло" дісталося Микиті Насонову серед юнаків 20-30 років (восьме в абсолюті). Серед дівчат на 10-кілометровій дистанції змагалася Анна Гунченко. Вона подолала її за 44 хвилини 30 секунд і завоювала дві нагороди.: бронзову медаль в абсолютном заліку та золоту серед дівчат віком від 14 до 19 років".
 
 
За підсумками чотирьох дисциплін команда ККФВ завоювала десять медалей.