В червоній майці Ілля Білоус чемgіон України з барєрного бігу на 110 метрів
 
 
На XXV легкоатлетичному турнірі пам'яті Олега Твердохліба, який відбувся минулої неділі в Дніпрі, дуже добре виступили вихованці тренерської бригади Андросович з Кам`янської ДЮСШ № 3 (Прометей). Спортсмени дев`ять разів ставали призерами.
 
Ілля Білоус (СШ № 36) виграв в стрибках у висоту, подолавши 1 метр 80 сантиметрів. Цікаво, що його зріст на кілька сантиметрів нижче планки, яку він перестрибнув. Другим став студент ККФВ Ілля Гарькавий, якому підкорилася висота 175 см. Третє місце посів учень СШ № 3 Роман Кулик. Його результат на 10 сантиметрів нижче ніж у Гарькавого. Всі вони змагалися серед спортсменів 2003/2004 року народження. Ще один вихованець ДЮСШ № 3 ("Прометей") Віктор Слезь став другим, змагаючись зі старшими легкоатлетами (2001/2002 р.н.). В стрибках в довжину І.Білоус приземлившись на позначці 6 м 08 см, завоював срібну медаль. "Золото" здобула Ксенія Кореш (СШ № 32), метнувша списа майже на тридцять метрів. Її успіх підтримав І.Гарькавий (39 метрів). До речі, Ксенія стала бронзовим призером у стрибках у висоту з результатом 1 м 55 см. Серед старших юнаків В.Слезь завоював срібну медаль в метанні списа. Його металевий снаряд ввіткнувся в газон стадіона на позначці 43 м 58 см.
 
Ілля Білоус ввійшов до складу збірної Дніпропетровської області, яка прийме участь в чемпіонаті України, що відбудеться 14 вересня в Харкові. Ілля Гарькавий, Роман Кулик і Ксенія Кореш будуть теж боротися за нагороди, але в складі команди Кам`янської ДЮСШ № 3 ("Прометей"). А Віктор Слезь змагатиметься 29 вересня на чемпіонаті країни з легкоатлетичного багатоборства серед старших юнаків.