Команда ККФВ1
 
На стадіоні "Олімпійські резерви" в обласному центрі 9-10 червня проводився відкритий чемпiонат Дніпропетровщини з легкоi атлетики серед молодi та дорослих. Змагання зібрали понад півтори сотні вихованців спортивних шкіл із Дніпра, Запоріжжя, Черкас, Кропивницького, Чорноморська, Києва. Команда Кам`янського коледжу фізичного виховання виступала в складі 20 чоловік. 
 
Як повідомив тренер ККФВ Сергій Гужва, перший день змагань відкрився спортивною ходьбою. "Серед молоді 1996/1998 р.н. ККФВ просто "задавив" своєю масовістю, - говорить с.Гужва. - На дистанцii 5000 метрiв Тетяна Велика з самого старту задала суперницям високий темп. Але на останніх колах неочікуванно поступилась своїй однокурсницi Христині Мартиненко. "Бронзу" отримала Олександра Пiнчук. Ще три нагороди для команди принесли юнаки. Лідер нашої області серед  молоді Денис Ярошевський здобув впевненну перемогу. Денис встановив свiй індивідуальний рекорд i виконав кандидатський норматив з результатом 21 хв. 40 сек. Друге місце виборов студент другого курсу Ігор Петрусь, який вперше йшов цю дистанцiю. Бронзову медаль здобув Сергій Неборачок.
 
В метанні спису Владислав Краснопiвцев в абсолютному заліку став третiм. Вістря 800-грамового спортивного снаряда, посланного Владом, ввіткнулося в газон на позначці 40 метрів 77 сантиметрів. Таким чином юнак встановив свій новий особистий рекорд. Цікаво, що тут виступав випусник ДКФВ 2012 року Руслан Малогловець (зараз він тренується у В.Андросовича з ДЮСШ № 3-СК "Прометей"). Він метнув списа на 48 метрів 60 сантиметрів i посiв друге мiсце серед дорослих.
 
У забігу на 1500 метрів Микита Насонов в абсолютному залiку став четвертим, а серед молоді він був третім. На цiй же дистанцii колишній випускник нашого коледжу, а нині столичний спортсмен Микола Мевша здобув перемогу з результатом  3.42,0.
 
Завершенням першого дня були естафети 4х100 метрів. Наша четвiрка в складі Дар`ї Попадюк, Ірини Iванченко, Олександри Пiнчук, Анни Момот встановила свій рекорд 52,0 сек і в абсолютному заліку стала другою. Асперов Олександр, Андрюшенко Олександр, Лебiдь Вiталій, Швець Данило серед молоді посіли третє місце, показавши час 44,50 сек.
 
У бігу на 3000 метрів Анна Гунченко у важкій боротьбі з спортсменками з Кривого Рогу стала третьою серед молоді. Микита Насонов і Іван Шевчик відповідно були другим і третім. Випусник нашого коледжу 2014 року Микола Мевша з результатом 8.35,7 виграв чемпiонат областi.
 
Серед дівчат у бігу на 800 метрів Ірина Іванченко, показавши результат 2.43,7, стала третьою серед молоді.
 
На старт 3000 метрів з перешкодами вийшли дві мої вихованки. Головну перемогу принесла студентка другого курсу Олександра Пінчук, яка в абсолютному заліку стала першою. Друге місце у Анни Момот. Серед хлопців Ігор Петрусь на останніх тридцяти метрах виграв у Вячеслава Видрі і став абсолютим чемпiоном. Бронзову медаль виборов Микита Насонов".
 
в абсолютному заліку перемогу здобула команда "Метеор" з Дніпра. Друге місце у спортсменів Кам'янського коледжу фізичного виховання. А вже 24 і 25 червня в Кропивницькому на чемпіонаті України в складі збірної Дніпропетровської області виступлять сiм спортсменів ККФВ.
 
Текст Віктора КУЛЕНКА.