Перший день
 
22-23 лютого паралельно пройшли чемпіонат міста Дніпра і змагання серед вищих навчальних закладів I-IV рівня акредитації з легкої атлетики.
 
Як повідомив тренер Кам'янського коледжу фізичного виховання Сергій Гужва, їх команду представляли 34 спортсмени. Серед чотирьох інститутів і п'яти коледжів в абсолютному заліку команда ККФВ посіла друге місце, а серед коледжів була першою.
 
"Перший день змагань відкрився стрибками у висоту серед дівчат. У ньому виступало дві наших спортсмени, - розповідає С.Гужва. - Студентка третього курсу Марина Караповська, взявши висоту 1 м 30 см, серед коледжів стала третьою. Її одногрупниця Олена Рудійко, стрибнувши на 20 сантиметрів вище принесла команді першу медаль. "Срібло" в абсолютному заліку перетворилося в перше місце серед команд коледжів. Серед юнаків Максим Поляков в "абсолютці" зайняв четверте місце (серед коледжів друге).
 
У гладкому бігу на 60-метрівці змагалися відразу шість дівчат і одинадцять юнаків з ККФВ. Але найшвидшим серед них виявилися лише Міла Тагаева і Микита Коваль (треті серед коледжів).
 
Наступним видом було метання списа, де виступало п'ять наших спортсменів. Студентка третього курсу Катерина Калініна серед шести суперниць посіла друге місце в абсолютному заліку. Дівчина метнула 500-грамовий спортивний снаряд на 27 метрів. А серед юнаків студент другого курсу Олександр Жданюк, пославши спис на 38 м 70 см, несподівано приніс нашій команді в абсолютному заліку ще одну медаль - бронзову. Його однокурсник Роман Воронюк серед коледжів став третім.
 
У манежі Інфізу змагання почалися зі спортивної ходьби на три тисячі метрів. ККФВ просто "задавив" своєю масовістю. Від старту до фінішу нікого не пропускала вперед Тетяна Велика, завершивши змагання з результатом 16.27,2. До речі, Таня поліпшила свій особистий рекорд ходьби в манежі. Друге місце зайняла Христина Мартиненко. Третьою була Анастасія Василенко. Лідер Дніпропетровщини та чемпіон України зі спортивної ходьби Денис Ярошевський без проблем приніс команді ККФВ "золото" з результатом 12.39,4. Срібну медаль завоював студент третього курсу Ігор Петрусь, який всього півроку займається спортивною ходьбою. Першокурсник Владислав Блашенко фінішував третім.
 
У забігу на 1500 метрів Ірина Іванченко у важкій боротьбі принесла ще одну медаль, ставши в абсолютному заліку третьою (серед коледжів першою). Серед бігунів коледжів Ірина Сміюха і Михайло Насонов були другими, а Анна Момот та Владислав Селянкін третіми.
 
Біг з бар'єрами на 60-метрівці відкривав другий змагальний день. Анастасія Василенко, показавши час 10,88 сек., в абсолютному заліку була четвертою (серед коледжів першою). Анна Власюк програла всього одну соту секунди А.Василенко в абсолютному заліку і стала п'ятою (серед коледжів другою). Солідності змагань серед юнаків надавала участь абсолютного чемпіона Дніпропетровщини Микити Коваля. Правда своє реноме переможця юнак не зміг потвердеть на цих змаганнях. Навіть встановлений ним особистий рекорд 7,95 сек. приніс нашій команді тільки "бронзу" (серед коледжів він став першим). Його колега Олексій Водяний зайняв серед спортсменів коледжів третє місце.
 
У потрійному стрибку Данило Підгайко в першій спробі приземлився на позначці 11 м 30 см. Потім він продовжував додавати сантиметри (тільки в четвертій спробі у нього був заступ за планку). І з результатом 12 м 23 см завоював другу бронзову нагороду команди цього дня. Треба відзначити, що хлопець тільки відновився після травми.
 
У бігу на 3000 метрів Анна Гунченко в абсолютному заліку була четвертою, а серед коледжів показала перший результат (Михайло Насонов - другий, Аня Момот та Олександр Гуляєв - третій).
 
На спринтерській дистанції 200 метрів змагалися понад півсотні спортсменок. Від команди ККФВ виступали дві бігунки. Кращий результат, четверте місце в абсолютному заліку показала Міла Тагаева  - 28,5 сек (серед коледжів це  друге місце).
   
У бігу на 800 м сенсацію піднесла студентка другого курсу Ірина Іванченко. Іра всю дистанцію бігла четвертою, та на останніх метрах ривком фінішувала і стала бронзовим призером. Треба відзначити, що дівчина тільки почала виступати на цій дистанції. Серед юнаків  виступав Михайло Насонов, вихованець Віктора Миколайовича Тонконога. Хлопець побив свій особистий рекорд, пробігши цю дистанцію за 2.12,9 і став третім серед представників коледжів.
 
На старт 2000 метрів з перешкодами вийшли три наших спортсменки. Однокурсниці Анастасія Василенко та Анна Власюк лінію фінішу перетнули другою і третьою. Але найголовнішу перемогу і медаль принесла студентка другого курсу Олександра Пінчук, вперше ставша чемпіонкою на цій дистанції в манежі.
 
Влад Селянкін намагався завоювати "золото", але спортсмен з металургійної академії обійшов його на останньому колі і наш студент отримав срібну медаль. Приємну несподіванку у вигляді бронзової нагороди підніс Ігор Петрусь. В'ячеслав Видря серед коледжів був третім.
 
Студент другого курсу Роман Воронько штовхнув шестикілограмове ядро на 11 м 52 см і приніс нашій команді золоту медаль, що теж стало несподіванкою. Олександр Андрущенко послав залізний снаряд на 9 м 35 см і став третім серед спортсменів коледжів".
 
Медалі ККФВ
 
За оцінками тренерського складу ККФВ їх підопічні показали хороші результати. За два дні наша команда завоювала 20 медалей, зайнявши в абсолютному заліку друге місце (попереду команда Інституту фізичного виховання). Серед чотирьох коледжів області, які брали участь в чемпіонаті, кам'янчани стали першими. "Хочу подякувати директора коледжу Віктора Івановича Чибісова за матеріальну підтримку спортсменів", - резюмував свою розповідь Сергій Гужва.
 
Текст Віктора Куленко.