26943211 1987961374784893 1819599767 n

 

У вівторок та середу (16-17 січня) в манежах Дніпровського інституту фізкультури і СДЮШОР № 3 відбувся чемпіонат області з легкої атлетики серед юнаків 2001-2002 р.н., в якому прийняли участь більше ста спортсменів.

Як повідомив тренер Кам'янського коледжу фізичного виховання Сергій Гужва, на старт виходили двадцять п’ять наших спортсменів.

"В метанні списа виступало чотири предствники ККФВ, які боролися за призові місця, - розповідає С.Гужва. - Студенти другого курсу Роман Віницький і Олександр Жданюк, показавши одинаковий результат 37 м 40 см посіли третє місце. Володимир Костюк до четвертої спроби йшов першим. 700 грамовий снаряд він послав з першої спроби на відстань 44 м 46 см. Але після останнього кидка його обійшов на один сантиметр суперник з Дніпра".

А тим часом в манежі ІНФІЗу стартувала коронна для спортсменів ККФВ дисципліна - спортивна ходьба. І знову не було рівних нашим дівчатам та хлопцям. "На дистанції 3000 метрів абсолютною чемпіонкою стала Христина Мартиненко з своїм новим рекордом - 16 хвилин 37 секунд, - продовжує розповідь тренер. - Друге і трете місце посіли її однокурсниці Анна Власюк і Олександра Пінчук. Дівчата теж перекрили свої індивідуальні рекорди. Разом з дівчатами йшли по цій дистанції Олег Гуртовий і Віталій Лебідь. Олег всю дистанцію змагався з Христиною Мартиненко. Та на останньому кілометрі юнак її випередив. Другим став В.Лебідь.

Наступною дисципліною став біг 3000 метрів, де виступало сім наших спортсменів. Анна Гунченко всю дистанцію боролась за призове місце і фінішну лінію вона перетнула третьою. Таке ж місце дісталося і В'ячеславу Видрі.

В бігу на півторакілометровій дистанції Аня Гунченко зайняла третє місце.

В останньому виду змагань, бігу на дистанції 1500 метрів з перешкодами, "бронзу" завоювали Анна Гунченко і В'ячеслав Видря.

Я дуже задоволений виступами свої команди, яка на початку сезону показує непогані результати. Тепер на юнацький чемпіонат України поїдуть Христина Мартиненко та Олексій Водяний, які будуть відповідно змагатися в спортивній ходьбі та в бар'єрному і гладкому бігу на 60 метрів".

Текст Віктора КУЛЕНКА.