Команда легкоатлетыв
 
В СДЮСШОР № 3 і манежі інституту фізичної культури обласного центру на початку першого міяця зими проходив чемпіонат Дніпропетровщини з легкої атлетики. 
 
Як повідомив тренер Кам`янського коледжу фізичного виховання Сергій Гужва, в змаганнях прийняли участь 23 його підопічних.
 
"В першому виді змагань бігу на 60 метрів Анастасія Василенко попала в фінал "Б", де стала третьою, - розповідає С.Гужва. - На цій же дистанції і також в фіналі "Б" Олексій Водяний посів третє місце з результатом 7,18 сек. 
 
Змагання продовжилися в секторі для метання спису. Там Катерина Петрушкіна послала 500-грамовий спис на 19 метрів 12 сантиметрів, які принесли їй друге місце. Негаданно для мене третьокурсник Родіон Кирпиченко теж став срібним призером. Його спис пролетів дистанцію 36 м 70 см.
 
До останньої спроби в стрибках в довжину третім йшов наш Олексій Водяний. Але в шостій спробі його результат перекрив спортсмен із  Нікополя, витіснивши Водяного з призової трійки.  
 
В бігу на 600 метрів кращі результати серед наших спортсменів показали Іра Іванченко - четверте місце і Іван Кульбач - сьоме. 
 
Наступного дня программа продовжилась спортивною ходьбою на 3000 метрів в легкоатлетичному манежу інституту фізкультури, де змагалися сім представників ККФВ. Тетяна Макаренко йшла поза конкусом, але встановила свій індивідуальний рекорд 15 хв. 45,0 сек. А в конкурсній програмі весь п`єдестал пошани посіли наші дівчата: Христина Мартиненко була першою, Анастасія Василенко другою і Катерина Тимошенко фінішувала з третім результатом. Дівчат підтримали хлопці по команді. Пешим фінішував студент першого курсу Владислав Блащенко, а а ним по черзі Віталій Лебідь та Артем Глущенко.
 
Сапринтери змагались на 60-метрівці з бар`єрами. Тут поза конкурсом виступали Микита Коваль, Альона Рудійко і Даша Попадюк, показавші відповідно результати 8,1 сек, 9.6 сек, 9,7 сек. 
 
В бігу на трьохкілометровій дистанції Анна Гунченко стала третьою. За нею відразу розмістилася Анна Момот. У Ірини Сміюхи сьоме місце, у Світлани Рудійко - дев`яте.   
 
 
 
Данило Підгайко лише в останній спробі в потрійному стрибку вийшов на трете місто з результатом 11м 90см.
 
В важкій боротьбі за призові місця точилася боротьба на пітораілометровій дистанції серед дівчат. Та все таки наша Настя Василенко стала бронзовим призером. її однокурсниця Світлана Руденко була четвертою, а Олександра Пінчук - п`ятою". 
 
На цьому чемпіонаті студенти Кам`янського коледжу фізичного виховання здобули тринадцять нагород.
 
Текст Віктора КУЛЕНКА.