У неділю, 19 грудня, в Кам`янському  НВК-академічному ліцеї № 15 пройшов волейбольний турнір, присвячений Дню Святого Миколая.

На майданчику змагалися три команди ДЮСШ № 2, в експериментальних складах яких грали дівчатка віком від 11 до 14 років (2007-2010 р.н.). "Ми зібрали всіх волейболісток ДЮСШ № 2, визначили капітанів трьох команд, які обирали по черзі гравців під свою оруду, - пояснив тренер Віталій Серьогін. - Таким чином були сформовані команди. Скажу, що такими складами було важко грати, бо вони різного віку, різних груп. Волейболістки не притерлися одна до одної, грали в різнобій, експерементували. Дівчата показують гру значно сильніше, коли виступають у своїх командах. Зате на цьому турнірі перед ними не ставилися завдання виграти будь-яким способом, нічого не обтяжувало. І діти грали в своє задоволення".

 

Кожна з трьох команд набрала однакову кількість очок - по 4. Тому судді турніру Тетяні Борис довелося рахувати по виграшам в партіях. На перошому місці опинилася команда під керівництвом капітана Марії Білошапкіної, на другому Анастасії Ялової. Третьою турнір закінчила команда капітана Олександри Бурхан.

 

 

На нагородження призерів завітав начальник управління молоді та спорту Кам`янської міської ради Едуард Коряк. Вітаючи дівчат зі святом, він наголосив, що йому подобається жіночий волейбол, і він завжди з задоволенням його спостерігає. "На змагання в ліцей № 15 я  приїжджаю не вперше, і щоразу бачу, як підвищується рівень вашої майстерності, - сказав Е.Коряк. - Управління молоді та спорту завжди йде назустріч вашим тренерам. Зараз ДЮСШ № 2 має свою базу, своє нове помешкання. Тому ми допомагатимемо проводити якнайбільше різних турнірів, на яких ви зможете шліфувати свою майстерність".

До кінця цього року команда волейболісток 2009/2010 р.н. з ДЮСШ №2 планує взяти участь у турнірі, який відбудеться 26 грудня у Світловодську.