У Кам'янському тридцятиріччя Незалежності України та День Державного Прапора країни пляжники футболісти і волейболісти відзначили турнірами.

У пляжній зоні дренажного каналу на першому мікрорайоні 21 серпня управління молоді та спорту Кам'янської міськради організувало масові змагання. На чотирьох волейбольних майданчиках і футбольному полі зібралися любителі з Кам'янського, Дніпра, Запоріжжя, Новомосковська, Верхньодніпровська, Маломихайлівки (колишній Криничанський район), Тернівки, Царичанки. Під час церемонії відкриття турніру, начальник управління молоді та спорту Едуард Коряк від імені міського голови привітав спортсменів, тренерів та всіх уболівальників зі святом. "Спасибі за те, що ви всі разом зібралися. Хочу побажати всім міцного здоров'я, взаємної поваги і красивих матчів, від яких всі отримають задоволення. Незалежно від зайнятих місць, кожен з гравців буде нагороджений медаллю. Всього нагороди отримають більше 250-ти спортсменів", - сказав Е.Коряк.

Після офіційної частини розпочалися спортивні баталії. На футбольному полі грали шість команд, розбитих на дві групи, переможці яких зустрілися у фіналі. У вирішальному матчі "Лідер" переграв ПМГУ-ДМК з рахунком 3:2. Разом з капітаном команди Микитою Єшковим радість перемоги святкували воротар Ігор Бєлов та польові гравці Дмитро Бабич, Артем Баус, Едуард Штепенко, Денис Шаповалов.

 

Довше проходили зустрічі серед волейболістів. Спочатку нагороди отримали дівчата, які грали в двох групах. У групі "А" перше місце зайняла "Кам'янчанка". Перший і другий склади команд ДЮСШ № 2 стали другими і третіми. У Груп "Б" перше місце дісталося першому складу команд ДЮСШ № 2. Срібні медалі завоювали спортсменки з Тернівки. Другий склад ДЮСШ № 2 посів третє місце.

Серед юнаків турнір проводився теж в двох групах. У групі "А" перемогли волейболісти Царичанки. Призерами стали команди ПДМК-1 і СШ № 35. У групі "Б" місця розподілилися наступним чином: 1 - ПДМК-2; 2 - "Новачок"; 3 - ПДМК-3.

Дуже наполегливими були ігри між волейболістами-ветеранами. Молодшому поколінню було на що подивитися. Особливо "рубилово" йшло в матчі між командами з Дніпра і Новомосковська. В результаті команди розподілилися наступним чином: 1 - Новомосковськ, 2 - Дніпро, 3 - Кам'янське, 4 - Верхньодніпровськ.

Найсильніші склади були виставлені в аматорському чоловічому турнірі. Тут краще за всіх зіграли гості із Запоріжжя команда "Гідра". Нагороди отримали і команди "Позитив" (Кам'янське), Маломихайлівка, ДДТУ, БАМ.

 

ФОТОАЛЬБОМ https://www.facebook.com/photo/?fbid=2025149104310689&set=a.2025193174306282