Неодноразовий чемпіон і призер України, чемпіон Туреччини, володарка Кубка Європейської конфедерації, краща єднальна багатьох чемпіонатів України, майстер спорту міжнародного класу Ірина Комісарова стала головним тренером волейбольної команди Спортивній академії "Прометей".

Новину про підписання контракту повідомив президент "Прометея" Володимир Дубинський.

"Спортивна Академія "Прометей" визначилася з головним тренером волейбольної команди. З величезною радістю хочу повідомити всім майбутнім вихованцям нашої Академії і їх батькам, а також усім нашим уболівальникам, що нами підписаний контракт з видатним гравцем і тренером українського волейболу Іриною Володимирівною Комиссаровою", - пише Володимир Михайлович.

На цьому хороші новини не закінчуються. Набір в Спортивну академію стартує вже з наступного тижня, повідомив Володимир Дубинський.

"Ірина Володимирівна починає з сьогоднішнього дня формувати тренерський штаб молодіжної команди і вже на наступному тижні почне підбір учнів в Академію", - написав Володимир Дубинський.

Тим часом, будівництво Академії не зупиняється ні на хвилину.

"Як я вже раніше повідомляв, повним ходом йде будівництво Академії, підписані договори з коледжами, школами та університетом. Розпочато комплексну реконструкцію залу, для учнів Академії волейболу. Сучасний зал, облаштовані роздягальні, покриття з терафлексу, сучасне обладнання та багато іншого - все це чекає майбутніх академіків "Прометея". Я, і весь дружний колектив команди "Прометей" вдячні Ірині Володимирівні за прийняту пропозицію і впевнені, що вона, як перший тренер нашої Академії, зможе виховати найкращих гравців не тільки України, але і гравців міжнародного рівня!" - сказав президент "Прометея".

Джерело клубний сайт СК "Прометей".