У зв'язку з пандемією були закриті державні кордони деяких країн Європи, в тому числі і України. Через цієї несподіваної ситуації легіонери Кам'янського волейбольного "Прометея" не встигли вчасно виїхати по домівках - до Болгарії та Бразилію. За їх повернення на свою батьківщину кілька тижнів "боровся" президент клубу "Прометей" Володимир Дубинський. Першою повернулася до Болгарії Десіслава Ніколова. Сталося це вчора, 3 квітня. Ось що з цього приводу на сторінці Facebook написав В.Дубинський.

"Хороша новина! Десіслава Ніколова, наша мила Десі, нарешті шляхом неймовірних зусиль Маші Александрової, консула Болгарії і всіх кому не байдужа доля спортсменів, на машині, спеціально пригнаної з Болгарії, через Харків і кордон з Румунією змогла перетнути кордон своєї батьківщини і обійняти нарешті свого молодого чоловіка! Ура! Десі ти нарешті вдома, в колі своєї сім'ї зможеш пережити карантин! Альо! Великі панове функціонери, ви взагалі розумієте скільки це все коштує і скільки сил і енергії це забрало у всіх нас? Може все-таки подумаєте ще раз і запам'ятайте цю історію? Немає більше ні слів, ніяких емоцій.
Десі! Дякую тобі за все! За гру, за ставлення до нас і до клубу! За твою милу посмішку і терпіння! Ми вдячні тобі! Приємно було, що ці ігри ти була з нами! Удачі тобі! Здоров'я і любові!

P.S. Наші милі бразильські легіонери Лайза і Ракель поки що ще під замком на чужині. Але буквально годину тому сказали начебто з'являться два спецрейси. Один до Франкфурта 6 квітня і потім з Франкфурта до Бразилії! Тримаємо кулачки! Квитки правда стоять 8,000 євро, але я сказав оплачувати! Удома їх чекають мами і близькі. І гроші не найголовніше в житті. Ссука, як хочеться подивитися в очі тим, хто приймав дебільні рішення. Ну та ладно, просто важко не психувати. Чекаємо понеділка. Сподіваємося консул Бразилії і наша мила Маша Александрова зможуть все організувати. Спасибі вам, ніхто не знає крім мене скільки годин щодня ти Машенька витрачаєш і намагаєшся відправити дівчат додому. Спасибі тобі! Чекаємо на добрі новини".