Новий рік для волейболісток "Прометея" почався з самого серйозного випробування - спарених зустрічей з чинним чемпіоном України командою "Хімки" з Южного. І пройшли його вони на відмінно.

Принциповою зустрічі ще були і для головного тренера кам`янчанок Андрія Романовича, який ще в минулому сезоні привів "Хімік" до чемпіонського титулу, стоячи біля штурвала команди. Після двох поразок від німецької команди "Дрезднер", а також першого програшу в чемпіонаті країни від житомирського "Полісся", "прометеєвки" в першому матчі були налаштовані тільки на перемогу. І навіть незважаючи на те, що команда поступилася "Хіміку" уже в першій партії, наші землячки змогли переломити хід поєдинку і виграли ще три партії поспіль. У підсумку перший в історії матч між командами "Прометей" і "Хімік" закінчився феєричною перемогою підопічних Андрія Романовича - 3:1 (20:25, 25:16, 25:19, 25:20).

Після важкої суботньої перемоги, глядачі на наступний день побачили ще більш феєричну гру своїх землячок. І знову, ведучи в рахунку з солідною перевагою в першій партії, кам'янчанки примудрилися його розгубити і поступилися суперницям лише два пункти. Далі "Прометей" став грати обережніше. Все складалося добре для господинь паркету, поки вони не підійшли до позначки в 17 пунктів. А далі вони здригнулися і почали здавати позиції. Але вчасно взята тренером перерва допомогла привести "до свідомості" своїх підопічних, і вони ривком (6:0) довели партію до перемоги. Виграли вони і третій сет. Четверта і заключна партія матчу була, мабуть, найцікавішою за участю "Прометея" в цьому сезоні. Пік напруги припав на закінчення сету. Зрештою удача посміхнулася нашій команді - 30:28. У підсумку загальна перемога команди з Кам'янського 3:1 (23:25 25:20, 25:20, 30:28).

Дівчата "Прометея" зробили відмінний заділ на звання найсильнішої команди чемпіонату України. Максимум очок взятих в іграх з чемпіоном України і за сумісництвом головним конкурентом в боротьбі за "золото" Суперліги - це величезний успіх для кам`янчанок. Хоча попереду ще чимало підводних каменів, в тому числі і спарка в Южному.

Фото з сайту https://prometeyvc.com