Змагання проводяться серед команд різних вікових груп. У категорії волейболісток 2006 р.н. і молодше в складі команди СК "Нафтохімік" із Кременчука виступають дві кам'янчанки: Марія Аніченко і Ксенія Магро.

 

 

 

 

Перший тур чемпіонату проходив з сьомого по десяте листопада у п’яти містах України – Харкові, Білій Церкві, Києві, Новій Каховці, Первомайському. Кременчуцька команда СК "Нафтохімік", в якій грають дві вихованки тренера Кам'янської ДЮСШ № 2 Віталія Серьогіна, виступала у Білій Церкві і зуміла здобути перемоги у всіх п`яти зустрічах туру. У "суху" з рахунком 2:0 були повержені Білоцерківський спортивний ліцей ДЮСШ № 7, Одеська СДЮШОР ім. Б.Д. Литвака, Київська СДЮШОР ДЮСШ № 10 і збірна Житомирської області. Один сет вдалося відстояти збірній Чернігівської області. У цьому протистоянні зафіксований результат 2:1.

"У Дніпропетровській області давно вже не формується збірна з волейболу, яка брала б участь у чемпіонаті України, - розповідає Віталій Серьогін. - Тому для спортивного росту перспективним юним гравцям доводиться грати за інші команди, куди їх із задоволенням запрошують".

Наступний етап пройде на початку грудня в Луцьку.