Ферейра
 
 
Діагональна з Бразилії Лайза Келлі Феррейра вже тренується з командою. Дуже насиченим на знайомства видався для неї перший день в Кам'янському. У професійній кар'єрі спортсменки - це дебютний виїзд за кордон, тому вона дуже хвилювалася. Але у "Прометея" дуже позитивні дівчата, які з радістю прийняли бразильянку в свій колектив, пише https://www.prometeysc.com/ru/voleybol/novosti/legioner-prometeya-layza-kelli-ferreyra-nravyatsya-emocii-devchonok-na-trenirovkah?fbclid=IwAR3wVy90xvkXxSMq12-WhYBMlD-5JpxOXh-JEYH9Mp828DQ5FzI7sN1QEA8
 
- Тут навіть краще, ніж я думала, - каже Лайза. - Не очікувала, що тут так жарко. Мені сказали, що взимку у вас температура повітря 8 градусів нижче нуля. Але коли дізналася, що ще холодніше, то була шокована - дуже боюся зими. "Прометей" - хороша команда, сподіваюся, разом доб'ємося успіху. Дуже подобаються емоції дівчат на тренуваннях.
 
За словами головного тренера команди Андрія Романовича, на сьогоднішній день бразильська школа - це досить високий рівень:
 
- У Лайзи був майже добовий переліт, тому на першому тренуванні їй дали установку не викладатися на повну. Перше враження - хороший гравець. Але ми взяли її на трай-аут. Легіонер повинен бути лідером в певних діях, тому на найближчому тижні хочемо від неї це побачити. Дівчата в команді дуже добре реагують на всіх позитивних людей, а Лайза саме з таких.