DSC1116
 
У Кам'янському КСЦ "Дніпровець" 4 квітня пройшов фінал обласної спартакіади серед вищих навчальних закладів I-II рівня аккредітації з волейболу серед юнаків.
 
Відкриваючи турнір, заступник директора зі спорту КСЦ "Дніпровець" Едуард Коряк зазначив, що тут завжди раді приймати турніри, в яких грає молодь. "Молодь і спорт завжди були разом. Ми з радістю надаємо підростаючому поколінню спортивні арени", - сказав Е.Коряк.
 
За нагороди змагалися господарі турніру команда Придніпровського державного металургійного коледжу, волейболісти Криворізького гірничого електромеханічного коледжу, а такжже два колективи з обласного центру: медичного і транспортно-економічного коледжу. Програвши всім з сухим рахунком 0:2, медики посіли останнє місце. Кам'янчани поступившись у першій зустрічі команді Дніпровського транспортно-економічного коледжу 0:2, у матчі з криворіжцям боролися за друге місце. Після двох партій рахунок був 1:1. І тільки на тай-брейку наші волейболісти поступилися гостям з Кривого Рогу 1:2. В результаті вихованці тренера Петра Гричук посіли третє місце. А в головній грі (яка, до речі, відкривала цей турнір) дніпряни у впертій боротьбі все-таки зламали на тай-брейку, відмінно зігравшу другу партію, команду криворізьких волейболістів - 2:1.
 
Після змагань головний суддя турніру Іван Якименко нагородив призерів грамотами.