voley 1
 
Змагання серед чоловічих та жіночих волейбольних команд відбулися 14 лютого в сороковій школі. Підтримку дружньому турніру надала профспілка "Металургів" Дніпровського меткомбіната. 
 
За задумом організаторів участь взяли змішані склади команд, які протягом трьох годин вели запеклі баталії. У подібних дружніх турнірах переможених не буває, адже головне тут не перемога, а приплив адреналіну і, звичайно ж, гарний настрій.
 
В одній із зустрічей було мило спостерігати, як кожне здобуте очко молодих волейболісток хіміко-технологічного коледжу в грі з чоловічою збірною командою "Позитив" з лівобережжя, дружно і шумно віталося уболівальниками в залі. До речі, дівчата завоювали бронзові медалі. У головному ж поєдинку зустрілися основні претенденти на перемогу - вище згаданий "Позитив" і жіноча збірна команда "Кам'янчанка". Перед початком зустрічі багато хто віддавав перевагу чоловікам, але, як показала гра, жінки виглядали краще і впевненіше. Вони боролися за кожне здобуте очко, за що і були винагороджені. За підсумками дружнього турніру до Дня закоханих друге місце зайняв "Позитив", за що їм були вручені срібні нагороди. Першими ж стали дівчата з "Кам'янчанки". В їх активі - "золото".
 
Медалі всім призерам надала профспілка "Металургів", яка в черговий раз продемонструвала своє ставлення до спорту. До того ж цей турнір став гарною підмогою в підготовці до традиційного Кубку "Металургів". Нагадаємо, з 1 по 3 березня він пройде в культурно-спортивному центрі "Дніпровець". Профспілка "Металургів" запрошує всіх любителів волейболу прийти і повболівати за красиву гру.