1111WP 20190209 039
 
 
 
На спортивній базі Кам`янського професійного ліцею пройшов відкритий обласний турнір з волейболу серед спортсменів з ураженням слуху. У змаганні приймали участь команди з Дніпра, Кривого Рогу, Павлограда, Синельниково, Кам`янського. 
 
Відкриваючи турнір керівник Камянського "Інваспорту" Юрій Коновалов побажав учасникам гарного настрою, оптимізму та впевненості в перемозі, а усім глядачам отримати масу позитивних емоцій і нових вражень. І волейболісти виправдали надії вболівальників, показавши дуже запеклу та захоплюючу боротьбу на спортивному майданчику. 
 
Після декількохгодинного суперництва загальну перемогу серед чоловіків здобула перша команда Кривого Рогу. Другими були кам`янчани. Команда Кривий Ріг-2 посіла третє місце.
 
Серед жіночих команд найкращу гру показала збірна Дніпропетровської області. У дівчат з Кривого Рогу друге місце, дніпрянки треті.
 
Кращим гравцем турніру серед чоловіків став Дмитро Холодняк з Кривого Рогу, серед жінок Наталія Сєтнік (Дніпро).
 
Як прокоментував головний суддя змагань Валерій Зайцев, турнір пройшов на високому рівні, усі команди змістовною грою принесли задоволення своїм шанувальникам. Призери змагань отримали кубки, медалі та грамоти, які вручив  начальник Камянського "Інваспорту" Юрій Коновалов. 
 
Волейболісти висловлюють щиру подяку директору Кам`янського професійного ліцею Віктору Павловичу Школяру за безкоштовне надання спортивної бази для проведення змагань.