DSC0044
 
 
На спортивному майданчику КСЦ "Дніпровець"  другого грудня відбувся VI волейбольний турнір пам'яті почесного громадянина міста, колишнього директора металургійного коледжу Станіслава Миколайовича Лясоти. У змаганнях взяли участь п'ять команд - незмінні переможці всіх попередніх турнірів воейболісти ДМК; основний і дублюючий склади студентів ПДМК, а також ветерани міського волейболу (60+ та 65+).
 
 
Директор Придніпровського державного металургійного коледжу Ольга Анатоліївна Александрова, відкриваючи змагання сказала: "Я рада вітати всіх вас на турнірі, присвяченому пам'яті С.М.Лясоти. Приємно бачити наших випускників, рада, що на спортивному майданчику буде боротьба поколінь. Бажаю успіху всім. І нехай переможе найсильніший".
 
 DSC1899
 
Старший тренер збірної Кам`янських волейбольних команд Петро Васильович Гричук доповів присутнім про готовність проведення змагань. Голова профспілкового комітету "Металургів" Олег Анатолійович Нагорний за розвиток в місті волейболу, за багаторічну відданість цьому виду спорту вручив П.Гричуку волейбольний м'яч "Mikasa". "Одним з пріоритетів в діяльності профспілкової організації "Металургів" є спорт, - зазначив О.Нагорний. - Буквально тиждень тому тут ми проводили дитячий волейбольний турнір, в якому грали дівчата шкіл міста. У планах зробити аналогічні змагання і для хлопців. Багато волейболістів, вихованців металургійного коледжу, продовжують працювати і грати вже безпосередньо на ДМК. І дуже приємно, що ви не забуваєте про свого директора Станіслава Миколайовича Лясоту, який всю свою кипучу енергію віддавав розвитку спорту в коледжі".
 
Директор КСЦ "Дніпровець" Едуард Миколайович Коряк побажав учасникам турніру успіхів, здоров'я, а також якомога частіше зустрічатися в спортивних змаганнях, які проводяться в цьому спортивному комплексі. "Дуже радий бачити вас в нашому "Дніпровці", в якому вже вшосте проводиться волейбольний турнір, присвячений пам'яті директора металургійного коледжу. Станіслав Миколайович Лясоти зробив дуже багато для розвитку студентства та спорту в нашому місті", - сказав Е.Коряк. До його слів приєднався головний суддя турніру Іван Іванович Якименко: "Унікальність Почесного громадянина міста, директора метколеджа Станіслава Лясоти полягає в тому, що він на протязі майже тридцяти років відповідав в міському депутатському корпусі за політику розвитку спорту та молоді. У цих змаганнях беруть участь випускники металургійного коледжу різних років, які вигравали і були призерами змагань різного рівня".
 
Після вшанування пам'яті С.М.Лясоти хвилиною мовчання, по свистку судді на вишці  почався безпосередньо турнір.
 
 DSC2094
 
У матчі за перше місце зустрілися перша збірна металургійного коледжу та команда ДМК. Програвши початкову партію, студенти вирівняли становище у другій половині матчу. Але у вирішальній третій партії вони поступилися більш досвідченим суперникам і програли матч з рахунком 1:2. Третє місце дісталося ветеранам 60+, які перемогли дублюючий склад ПДМК.
 
Всі команди отримали грамоти, медалі, а переможці ще й кубок.
 
 DSC0042
 
Склад команди-переможниці ДМК: Дмитро Ільченко, Антон Болдирєв, Сергій Тезік, Юрій Литвин, Ігор Швець, Олександр Терещенко, Дмитро Бобельчук.