Дніпрово Камянка в атаці
 
Сьогодні, 25 листопада, в Кам'янському ліцеї № 15 завершились зустрічі першого волейбольного Кубка "Дніпровські зорі", в якому грали шість команд. Дівчата з Мелітополя, Тернівки, Кам'янки-Дніпровської, а також місцевих ДЮСШ № 2 (два склади) і технологічного коледжу, на ігровому майданчику доводили хто з них гідний отримати нагороди з рук Олега Нагорного, голови профкому "Металургів" - головного спонсора турніру.
 
Три дня безкомпромісних баталій, перемоги і поразки, сльози радості і сльози відчаю. І ось в руках ВІН - заповітний кубок, а також цінні призи. Під час церемонії нагородження головний суддя змагань Володимир Гацура оголосив, що щасливими володарями першого місця стали вихованки тренера Віталія Серьогіна з Кам`янської ДЮСШ № 2. Дівчата першого складу (2004 р.н.) пройшли весь турнір без поразок і по праву отримали головні нагороди. Разом з капітаном команди Поліною Полторацькою (що отримала ще й грамоту як кращий нападаючий Кубка) радість перемоги святкували Анна Стасійчук, Юлія Проценко, Вікторія Литвишко, Поліна Синьків, Марьям Бадрі, Софія Григор'єва, Марія Кріваченко, Катерина Бадченко.
 
 DSC1440 Команда переможець
 
Нагороди також отримали волейболістки Кам'янки-Дніпровської та Мелітополя, які посіли відповідно друге та третє місця. До речі, рудоволосий "талісман" команди Кам'янки-Дніпровської Дарина Грепечук отримала грамоту як кращий захисник змагань. У команді існує звичай, гру починати зібравшись в коло і поклавши руки на яскраво-вогняне волосся Даші. Меліса Похилько стала кращою сполучною турніру.
 
 DSC1415 Даря Грепечук кращий захисник
 
Подарунки за волю до перемоги отримала команда Кам'янського технологічного коледжу, яка брала участь поза конкурсом (дівчата старше всіх за віком).
 
Закриваючи турнір, Олег Нагорний побажав усім подальшого професійного зростання і нагадав, що в наступному році буде розширено кількість учасників і їх географія.