DSC0962
 
 
У КСЦ "Дніпровець"  23 листопада стартував триденний волейбольний турнір "Дніпровські зорі". За цінні подарунки, засновані профспілкою "Металургів" Дніпровського меткомбінату, змагаються дівчата шести команд. Крім трьох команд з Кам'янського (два склади ДЮСШ № 2, а також волейболістки технологічного коледжу) змагаються представники Мелітополя, ДЮСШ Кам'янки-Дніпровської (Запорізької області) і Тернівки.
 
На параді-відкритті з привітаннями виступили: начальник відділу спорту та молоді Департаменту з гуманітарних питань Кам'янського міської ради Анатолій Івашина, помічник міського голови з питань спорту та молодіжної політики Олег Орлов, депутати міської ради Сергій Миршавка, Олександр Донець, заступник директора КСЦ "Дніпровець" зі спортивної роботи Едуард Коряк.
 
Голова профспілкового комітету "Металургів", спонсора змагань, Олег Нагорний, на параді-відкритті зазначив, що це перший в історії нашого міста подібний турнір, в якому грають дитячі команди. "Одним із пріоритетних напрямків діяльності нашої профспілки є турбота про дітей. З огляду на те, що в місті дитячими волейбольними турнірами практично ніхто не займався, ми вирішили під егідою федерації волейболу, в якій я є почесним президентом, заснувати відкритий дитячий турнір. Він стане традиційним, і вже в наступному році буде включений в план спортивних заходів міста. Формат турніру і його географія буде розширена. Крім дівчаток плануємо проводити аналогічні змагання і серед хлопчиків. Крім традиційних медалей, грамот, кубків ми передбачили індивідуальні подарунки кожному гравцеві команд-призерів. Солодкі подарунки будуть вручені всім учасникам турніру без винятку. З огляду на те, що в даному турнірі за кам'янські команди ДЮСШ № 2 грають дівчата, чиї батьки працюють на ДМК, ми також вирішили від імені профспілки всім волейболісткам подарувати новеньку форму.
 
Після урочистої частини в залі КСЦ "Дніпровець" пройшла одна гра. Зустрічалися дівчата нашої ДЮСШ № 2 та міста Тернівка. У важкому матчі чашу терезів на свою сторону схилили волейболістки, вихованки тренера Віталія Михайловича Серьогіна. Решта ігр пройдуть 24 і 25 листопада на майданчику ліцею № 15.