Волейбол Днепровец победитель
 
На майданчику СК "Дніпровець" протягом двох днів пройшли гарячі волейбольні баталії на Кубок "Металургів", присвячений 129-річчю утворення ДМК.
 
Ці змагання мають глибоке коріння. Тринадцять років поспіль на волейбольному майданчику КСЦ "Дніпровець" зустрічалися різні суперники. У нинішньому році поборотися за медалі, грамоти та шикарні кришталеві вази в гості до Кам`янських команд "Дніпровець", металургійного коледжу і збірної міста приїхали гості з Павлограда, Покрова, Петриківки.
 
 DSC1131
 
Після першого дня визначилися колективи, які змагалися за нагороди. Перегравши з рахунком 2:0 команду з Покрова, бронзовим призером стала збірна Петриківки. У головному матчі турніру зустрілися "Дніпровець" і команда з Павлограда. Треба відзначити, що павлоградські волейболісти є торішніми переможцями Дніпровської Ліги. Старі друзі-суперники відіграли фінальну зустріч на досить високому рівні, проводячи темпову комбінаційну гру. Неупереджене суддівство Володимира Гацури не давало ні найменшого приводу сумнівам, що він може "якось" допомогти своїм землякам. У грі як гойдалки, вперед виходила то одна, то інша команди. Все вирішувалося лише в кінці партій, що завершилися з однаковим рахунком 25:23 на користь кам`янчан. У підсумку 2:0 і кубок за перше місце дістався господарям.
 
 DSC1069
 
Волейбол
 
Після закінчення Кубка капітани команд-призерів отримали нагороди, які вручав голова профкому "Металургів" Олег Нагорний. Разом з капітаном "Дніпровця" Дмитром Ільченком перемогу святкували Дмитро Бобельчук, Віктор Темченко, Ігор Куций, Геннадій Кришин, Олександр Циганок, Денис Шаповал. Призи отримали і кращі гравці турніру Сергій Приходько (Павлоград), Сергій Гаркуша (Петриківка), Геннадій Кришин ( "Дніпровець"), Сергій Капшук (збірна Кам`янського), Петро Гричук (збірна Кам`янського), Станіслав Захаров (метколледж).
 
 DSC1209
 
 DSC1134
 
 DSC1162
 
 DSC1174
 
 DSC1176
 
 DSC1178
 
 DSC1179
 
 DSC1180
Текст Віктора КУЛЕНКА.