DSCF1826

На спортивній базі Кам’янського професійного ліцею 24 лютого пройшов відкритий обласний турнір з волейболу серед спортсменів з ураженням слуху.

У змаганні приймали участь команди з Дніпроа, Кривого Рогу, Павлограда, Синельниково і Кам’янського. Відкриваючи турнір керівник Кам’янського "Інваспорту" Юрій Коновалов побажав учасникам гарного настрою, оптимізму та впевненості в перемозі, а усім глядачам отримати масу позитивних емоцій і нових вражень.

Дуже запекла та захоплююча боротьба відбувалась на спортивному майданчику. Серед чоловіків перше і друге місця вибороли команди з обласного центру. Третє місце посіли гості з Кривого Рогу. Серед жіночих команд найкращу гру показали волейболістки з Кривого Рогу. Другими стали дівчата з Дніпра, третіми були місцеві спортсменки. Кращими гравцями турніру стали Дмитро Басанський з Дніпра та Ольга Євтушенко (Кривий Ріг).

 

DSCF1831м

DSCF1837ж

Як прокоментував головний суддя змагань Валерій Зайцев, турнір пройшов на високому рівні, усі команди своєю грою принесли задоволення вболівальникам.

Призери змагань отримали кубки, медалі, грамоти від організаторів змагань.

Учасники турніру висловлюють щиру подяку директору Кам’янського професійного ліцею Віктору Павловичу Школяру за безкоштовне надання спортивної бази для проведення змагань.