Головна
 
11 листопада на спортивній базі Кам’янського професійного ліцею пройшов обласний турнір з волейболу серед спортсменів з ураженням слуху. У змаганні приймали участь команди з Дніпра, Кривого Рогу, Павлограда, Кам’янського,  Синельниково. 
 
DSCF1589
 
Відкриваючи турнір керівник Кам`янської організації "Інваспорт" Юрій Коновалов побажав учасникам гарного настрою, оптимізму та впевненості в перемозі, а усім глядачам отримати масу позитивних емоцій і нових вражень. Дуже запекла та захоплююча боротьба відбувалась на спортивному майданчику. Серед чоловіків у гострій боротьбі перше місце здобула команда з обласного центру. Друге місце дісталося господарям майданчика. Третіми були волейболісти з Кривого Рога.  Серед жіночих команд  найкращу гру показали кам`янчанки. Другими стали дівчата з Дніпра, третіми - з Кривого Рогу. Кращим гравцем турніру серед чоловіків став Владислав Юнглін (Дніпро), серед жінок Оксана Істоміна (Кам’янське). 
 
DSCF1633
 
Як прокоментував головний суддя змагань Валерій Зайцев, турнір пройшов на високому рівні, усі колективи своєю грою принесли задоволення своїм вболівальникам. Призери отримали кубки, медалі, грамоти від організаторів змагань. "Інваспорт"  і усі учасники змагань висловлюють щиру подяку директору Кам’янського професійного ліцею Віктору Павловичу Школяру за безкоштовне надання спортивної бази для проведення змагань.