ВолейболDSCF0531

18 лютого на спортивній базі Кам’янського професійного ліцею пройшов обласний турнір з волейболу серед спортсменів з ураженням слуху.

У змаганні приймало участь вісім команд з Дніпра, Кривого Рогу, Павлограда і Кам’янського. Відкриваючи турнір керівник міської організації "Інваспорт" Юрій Коновалов побажав учасникам гарного настрою, оптимізму та впевненості в перемозі, а усім глядачам отримати масу позитивних емоцій і нових вражень. А на спортивному майданчику відбувалась дуже запекла та захоплююча боротьба. По закінченню турніру судді констатували, що серед чоловічих команд перше місце здобула команда з Кривого Рогу, другими стали представники з обласного центру, а третє місце дісталося господарям змагань.

2ВолейболDSCF0554

Серед жінок найкращу гру показала команда міста Дніпро, яка виборола перше місце. Другими стали дівчата з Кам’янського, третіми - криворізькі волейболістки.

1ВолейболDSCF0551

Як прокоментував головний суддя змагань Валерій Зайцев, турнір пройшов на високому рівні, усі команди своєю грою принесли задоволення своїм вболівальникам. Призери змагань отримали кубки, медалі, грамоти від організаторів змагань. Організація "Інваспорт" і усі учасники змагань висловлюють щиру подяку директору Кам’янського професійного ліцею Віктору Павловичу Школяру за безкоштовне надання спортивної бази для проведення волейбольного турніру.