БабичDSC 0026

В жовтні в Кам'янському відбудеться великий міжнародний турнір з волейболу, присвячений 73-й річниці визволення міста і області від фашистських загарбників.

Як повідомив голова громадської спортивної організації "Федерація волейболу м.Кам'янське" Іван Бабич (на фото), турнір пройде під патронатом Кам'янського міського голови Андрія Білоусова, за підтримки голови Дніпропетровської облради Гліба Пригунова і за участю посольства Казахстану в Україні. Змагання пройдуть під гаслами "Честь маю запрости", "Пам'ять - сильніше часу!", "За здоровий спосіб життя!" та "З молоддю в майбутнє!".

Матчі відбудуться з 20 по 23 жовтня в залах спортклубу "Прометей" (легкоатлетичний манеж і Палац тенісу ім. М.Аношкіна), фізкультурного коледжу, вищого професійного училища та шкіл № № 3, 15, 25, 40 і 42. Урочисте відкриття турніру - 21 жовтня у Палаці тенісу СК "Прометей". У змаганнях приймуть участь команди школярів, аматорської молоді, чоловіків (30+, 40+, 50-59+, 60+) і жінки (30+, 35+, 40+, 45+) навчальних закладів, спортивних клубів та підприємств Дніпропетровщини. Планується приїзд команд із міст-побратимів Бобруйськ (Республіка Білорусь) і Теміртау (Республіка Казахстан), а також команди Мінська (Білорусь).