Футбол карате
 
 
21 серпня в лівобережній зоні відпочинку, на першому мікрорайоні, на протязі майже всього дня проходили футбольні баталії. Це Федерація футболу міста Кам'янське спільно з міським центром "Спорт для всіх" проводили Кубок "Незалежності" з пляжного футболу, приурочений до Дня Незалежності України.
 
 
У першій половині дня на піщаному майданчику грали дитячі колективи. За нагороди боролися чотири команди: дівчата - "Метеор" і "Дніпряночка", і хлопці - "Амкал" (СШ № 29) та "Юніор" (дитячий протитуберкульозний санаторій). Матчі були безкомпромісні. Суддя турніру Сергій Костевич не зафіксував жодного нічийного результату. Вигравши всі зустрічі, переможцем Кубка "Незалежності" вперше стала команда "Амкал" (СШ № 29), яку тренує Сергій Хомчик. Медалі та грамоти, а також футбольний м'яч за перше місце отримали Ількін Мустафаєв, Данило Хрієнко, Олег Поперека, Кирило Антоненков, Андрій Мартинов, Рурбет Мустафаєв. Наступні місця дісталися командам "Юніор", "Дніпряночка" і "Метеор". Потрібно відзначити, що останні дві команди це вихованки одного колективу, який тренують Віктор Шевченко та Валерій Гамідов. Тільки в "Дніпряночці" грають дівчата 2006/2007 років народження, а в «Метеорі» 2002 р.н. Цього разу дублери перемогли своїх старших подруг і стали на сходинку вище в турнірній таблиці. Приємно, що незалежно від зайнятих місць, всі футболісти отримали нагороди. Кращим гравцем змагань визнана Ілона Новосельцева, якій вручили кришталеву вазу і медаль.
 
Амкал
 
 
У вечірній частині Кубка "Незалежності" зустрічалися дорослі команди. Змагання  тривали значно  довше, тому  що в них прийняли участь більше комаенд. Матчі проходили в напруженій боротьбі. Головний приз дістався футболістам "Металурга", які у фіналі перемогли з рахунком 3:1 свої давніх суперників команду ДМК. "Бронзу" поділили футбольні колективи "Дреден" і ГРС. Всі футболісти отримали від Федерації футбола міста грамоти, медалі та призову атрибутику. 
 
Призери дорослі
 
Гравці, судді, глядачі дякують спонсора турніру торгову марку "Наяда" за холодну воду, якою вони на протязі всього дуже спекотного дня втамовували спрагу.
 
Текст Віктора КУЛЕНКА.