Днепровец победитель Кубка Независимости

20 серпня на футбольному майданчику лівобережної зони відпочинку, Федерація футболу міста Кам'янське (голова Едуард Коряк) спільно з міським центром "Спорт для всіх" (директор Світлана Наволочко) провели традиційний Кубок "Незалежності" з пляжного футболу, приурочений до Дня Незалежності України.

У змаганнях взяли участь володар Кубка "Енергія молодості" з пляжного футболу нинішнього року "Металург", а також ФК "Сіті", ДМК, "Керамет", "Дніпровець" і жіноча команда "Дніпряночка". Якщо вихід у фінал "Металурга" був передбачуваний, то "Дніпровець" на характері дійшов до фіналу. Головний матч турніру видався бойовим і багатим на красиві голи. Перший тайм завершився внічию 2:2. "Дніпровець" забивав, а "Металург" відігрувався. Друга половина зустрічі була схожа на першу. "Дніпровець" вів у рахунку протягом усього тайму, а металурги змогли зрівняти рахунок лише на останніх хвилинах. В результаті бойова нічия 4:4. У серії післяматчевих пенальті удача посміхнулася футболістам "Дніпровця". Героєм серії пенальті, та й усього матчу став воротар Валентин Лиша. Відбивши одинадцятиметровий удар і забивши свій м'яч, він встановив остаточний рахунок 3:2. Команда "Дніпровець" вперше в своїй історії завоювала Кубок "Незалежності" і золоті медалі.

Коряк нагороджує Дніпряночку медалями

Общая фото Кубок Независимости

Привітати і нагородити гравців медалями, грамотами, кубками прийшли ветерани футболу міста Олександр Мартишов, Микола Крижанівський, Володимир Гайдечук, Віктор Шевченко, Валерій Гамідов. "Це вже п'ятий за рахунком Кубок "Незалежності", який ми проводимо на лівобережжі. Турнір завжди проходить у впертій боротьбі. Окрасою змагань стала участь футболісток "Дніпряночки", які забили багато красивих голів, порадували уболівальників і нас організаторів", - сказав заступник федерації футболу міста Ігор Ігнатенко.