555 Надія чемпіон області

 

Завершився ігровий сезон чемпіонату Дніпропетровської області з футзалу серед команд 2015 року народження в другій Лізі, в якому чемпіонський титул здобула команда "Надія" з Кам`янського.

Команда Кам`янської ДЮФШ "Надія", 26 березня після чотиримісячного марафону, у фіналі обіграла ДЮСШ "Олімпік" (Слобожанське) з рахунком 3:1 і стала чемпіоном. "Пишаюсь гравцями і тренером Миколою Голіком. Дві гри за день. 50 хвилин нервів і переживань у фіналі. Наші маленькі гравці все залишили на полі, сил немає порадіти як слід. Непереможна, золота команда повертається у Кам'янське чемпіоном", - написав на своїй сторінці у Facebook директор комунального закладу "ДЮФШ "Надія" Едуард Коряк.

Add a comment

43n

 

Команди "Атлетик" і "ГЕС" стали переможцями чемпіонату Кам'янського з футзалу сезону 2023-2024 серед виробничих підприємств та аматорських колективів у Лігах "А" і "С".

 

432Атлетик

 

У СК "Прометей", 16-17 березня відбулися фінальні матчі між претендентами на чемпіонські титули серед команд Ліг "А" і "С". З жовтня минулого року точилися футзальні баталії. І ось нарешті останні зустрічі. В суботу були розіграні медалі найвищого гатунку в Лізі "С". На майданчику, у вирішальному матчі стосунки з'ясовували команди "ГЕС" і "СК Тайм-2". Перемогли енергетики з рахунком 5:3 і посіли перше місце. А ось в зустрічі "Альянс" - "Амкал" вирішувалася доля другого і третього місця. Після перемоги "Альянса" 4:3, команда виборола "срібло". Кращим гравцем чемпіонату визнано капітана команди "ГЕС" Сергія Циганка.

 

43ГЕС

 

Наступного дня "Атлетик" і "МКС" зіграли за "золото" в Лізі "А". "МКС" задовольняла і нічия, але гравці "Атлетика" у цей день були нестримні. Забивши у ворота суперника 8 мячів, "атлети" пропустили в свої лише один. Бронзові нагороди отримали гравці команди "Олімпія-2001" (Аульський водовід 1). Кращим гравцем чемпіонату визнано Артура Мелюшко з команди "Атлетик". Голова федерації футболу міста Кам’янське Едуард Коряк вручив медалі призерам обох колективів, кубок переможців керівнику команди "Атлетик" Андрію Пометуну, а срібний кубок Дмитру Ровенському ("МКС").

 

44Призери

 У Лізі “В” перше місце посіла команда  “Петриківка”."Самсон” (Северодонецьк)  став срібним призером, “Баглій” – бронзовим. 

Чемпіонат завершено, попереду фінал Кубку Ліги, в якому зустрінуться команди "Атлетик" - "Олімпія-2001" (Аульський водовід-1).

Add a comment

2Футзал2

 

Підійшов до завершення чемпіонат Кам`янського з футзалу, матчі якого проходять на базі СК “Прометей”. В останньому турі зіграли команди Ліг "А" і "С".

Серед претендентів на чемпіонський титул у Лізі "А" відбулися дві зустрічі. Команді "Атлетик" для продовження боротьби за золоті медалі вкрай потрібна була перемога над "СК Тайм". Забивши по м'ячу у кожному таймі, "Атлетик" здобув важливу перемогу 2:0. "МКС" ледь не втратив очки з командою "Ліон", який в першому таймі двічі розписався у воротах суперника, залишивши свої "сухими". Після перерви команди помінялися ролями. "МКС" зіграв дуже зібрано не пропустив жодного м'яча, в свою чергу забивши п'ять голів. У завершальному матчі чемпіонату команди зустрінуться між собою. В активі "МКС" 33 очки, у "Атлетика" 30 очок.

У Лізі "С" головні претенденти на чемпіонство свої матчі виграли. "ГЕС" у "Дрездена" 10:3, а "Амкал" у "Легіона" 6:0. Ще в одному матчі зафіксовано слідуючий результат: "ПМГУ МПС 2" – "Альянс" 1:10. Нагадаємо, що у турнірній таблиці у "ГЕС" і "Амкал" по 23 очки, "СК Тайм-2" - 21, "Альянс" - 20. В завершальному турі команди зустрінуться між собою: "ГЕС" - "СК Тайм-2", "Амкал" - "Альянс".

Add a comment

3Футзал3

 

На базі СК “Прометей”, 2 березня відбулися півфінальні матчі Кубку Ліг Кам’янського з футзалу. Грали команди Ліг "А", "В" і "С".

У Лізі "А" матчі "Олімпія-2001" (Аульський водовід) – "Дніпровський кар’єр" та "Атлетик" - "Ліон" завершилися з одинаковим рахунком 5:2. "Олімпійці" і "атлети" продовжуть боротьбу за нагороди.

У півфінальний зустрічі Ліги "В" між командами "Самсон" - "Дніпро", перший тайм завершився з рахунком 3:3. Дуже "гарячою" стала друга половина зустрічі. Але в ній був забитий тільки один м`яч, який і вивів "Самсон" до головної гри турніру. Цікаво, що перед початком матчу, право першого удару по м`ячу було надано ветерану кам`янського футболу, тренеру ДЮФШ "Надія" Олександру Рибченко, який працює тренером вже 32 роки. А ще 33 роки він відпрацював на “Камет-Сталі” (тоді Дніпровський металургійний комбінат), який у цей день відзначав 135 річницю з дня заснування. На згадку Олександр Валентинович отримав медаль федерації футболу міста Кам’янське. У фіналі "Самсон" зіграє з командою "Петриківка", яка в цей день перемогла "Штурм" 7:3 (2:1). Кращий нападник Ліги Володимир Сорока чотири рази розписався у воротах суперника.

У Лізі "С" змагалися пари команд "ГЕС" - "СК Тайм-2" та "Оріль-Лідер" - "Легіон". "Енергетики" розгромили свого суперника з рахунком 6:1. У фіналі вони зіграють з дебютантом розіграшу Кубку командою "Оріль-Лідер", яка переграла "легіонерів" з рахунком 3:1.

Add a comment

11Футзал1

 

Підведено підсумки територіального етапу всеукраїнського проєкту "Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги" серед учнів Кам`янського під гаслом "Разом переможемо" з футзалу, переможницею якого стала команда ліцею № 37.

До участі в іграх з футзалу були зареєстровані 28 команд закладів освіти Кам`янського, в якому змагалися більше 350 дітей. У фінальний етап вийшли юні футзалісти ліцеїв № 26, 37 та інформаційних технологій. 9 лютого на майданчику СК "Прометей" між собою ці команди і розіграли призові місця. За підсумками турніру переможцями стала команда ліцею № 37. Друге-третє місця відповідно дісталися гравцям команд НІТ та ліцею № 26.

Нагороди командам вручали голова Кам`янської федерації футболу Едуард Коряк, начаньниця управління освіти Наталія Рева та начальник управління молоді і спорту міськради Анатолій Івашина.

Add a comment