Почалося друге коло чемпіонату міста з футзалу сезону (2021/2022), організоване Кам'янською федерацією футболу між командами підприємств та аматорськими колективами.

Минулої суботи стартувало друге коло чемпіонату з футзалу у лігах "С" та "Д". За підсумками першого кола сформовано дві ліги по 7 команд, які зіграють в одне коло та визначать призерів. У лізі "С" виступають команди "Баглій", "Колос", "Баглій-2", "Патріот", "Союз Сталь", ДХЗ, "Дніпромлин". У лізі "Д" змагатимуться команди ДКХЗ, "Південькокс", "Дрезден", "Амкал", "Петриківка", "Динамо", "Цементник".

Вольовою, можна назвати перемогу команди "Патріот", яка на нервах вирвала перемогу у "Дніпромлина" 3:2. "Колос", граючи без замін, з мінімальним рахунком 2:1 зміг вирвати перемогу у ДХЗ. За підсумками першого кола "Дніпровський кар'єр" отримав нагороду. І звів до бойової нічиєї 4:4 матч із "Лідером". "Цементник" у суху 5:0 обіграв футзалістів ДКХЗ. На гол гравцями "ПМГУ Метінвест", "Спортінг" відповів шістьма забитими м'ячами. Матч "Петриківка" – "Дрезден" завершився перемогою першої команди 6:4. Свою нагороду за підсумками 2021 року здобули футзалісти команди "Баглій", лідера ліги "С".

Результативним видався недільний ігровий день. Лідер чемпіонату у лізі "А" команда "Атлетик" розпочала друге коло з перемоги 5:2 над амбітним "Правим берегом". Таким чином, команда продовжила переможну серію, залишаючись головним претендентом на чемпіонство. "Сенатор" переграв "Олімп-2" 9:2. А матч "Ікар" - "Олімпік" став найрезультативнішим у чемпіонаті. Рахунок більш ніж кокейний – 13:10. Найкраща команда Ліги "Д" "Союз Сталь" здобула перемогу 10:5 над "Баглієм-2".