Черговий тур чемпіонату міста з футзалу сезону (2021/2022), організований Кам'янською федерацією футболу між командами підприємств та аматорськими колективами, розтягнувся на кілька днів.

Минулої середи відбулись два матчі. "Рапід" зустрічався з новоспеченим переможцем Кубка, присвяченого Дню Збройних Сил України, командою "ПМГУ ДМК" і не залишив їй жодних шансів на перемогу. Матч завершився з рахунком 8:4. Непоступливий "Атлетик" здобув перемогу над "Маяком" 5:3.

Вихідні розпочалися з перемоги Петриківського "Спортінга" над "ПМГУ Метінвестом" 8:4. "Дніпро" отримав "бублик" (рахунок 0:5) за неявку на зустріч із командою "Дніпровський кар'єр".

У недільних матчах "Южкокс" здобув вольову перемогу над командою "Патріот" 6:4. Слід зазначити, що 4 голи у ворота "патріотів" забив тренер академії футболу Кам`янського Олег Телятник. З аналогічним результатом "Дніпромлин" переграв "Цементник". А в найважливішому матчі, "Атлетик" з мінімальним рахунком переміг команду "Правий берег" 3:2, і таким чином очолив турнірну таблицю у своїй підгрупі. Ще два матчі принесли наступні результати "Олімпік" – "ПМГУ Метінвест" 4:2; "Баглій" - ДКХЗ 5:0.

На фото: В День Святого Миколая Едуард МИКОЛАЙОВИЧ Коряк вітав автора покера в ворота "Патріота" Олега МИКОЛАЙОВИЧА Телятника.