Минулими вихідними пройшов черговий тур чемпіонату міста з футзалу сезону (2021/2022), організований Кам'янською федерацією футболу між командами підприємств та аматорських колективів. Тур відкрився технічною поразкою. У матчі "Атлант" - "Правий берег" першій команді за неявку було зараховано рахунок 0:5.

У першій половині матчу між командами "Цементник" та "Динамо" на кожен гол забитий суперником, команда-візаві відповідала своїм точним ударом. Не даючи опуститися м'ячу на підлогу, гравець "Динамо" завдав потужного удару, який прошив захист і сколихнув сітку воріт - 1:0. Суперники не залишилися у боргу. Гравець у темно-синій футболці підсік м'яч щічкою і той плавно опустився у воротах – 1:1. А ось наступний епізод був курйозним. Гравець "Цементника" пробив і потрапив у... п'яту точку голкіпера. Пробей точніше і рахунок би змінився. І в черговій атаці той же воротар шикарним сейвом врятував команду від гола. "Цементник" став грати ще агресивніше і рахунок одразу змінився. Перервавши атаку в центрі, гравець направив м'яч до воріт. Його товариш по команді п'ятою відпасував наступному гравцю і той збільшив рахунок, пославши м'яч у дев'ятку - 2:1. Чергове перепасування прямо перед своїми воротами для "Динамо" завершилося плачевно. Суперник перехопивши м'яч, без обробки завдав потужного удару, після якого спортивний снаряд затремтів у сітці - 3:1. Але динамівці відразу сквитали м'яч - 2:3. А в черговій атаці рахунок став нічийним – 3:3. Голкіпер "Динамо" припустився помилки, вийшовши далеко в поле, а в цей час навісною подачею м'яч опустився так би мовити, йому за комірець. І гравець "Цементника", що набіг, витягнутою ногою зміг проштовхнути спортивний снаряд вже у ворота. - 4:3. З таким рахунком команди пішли відпочивати.

На початку другого тайму пішов навіс, і під перекладину головою м'яч послав гравець "Динамо" - 4:4. Динамівець у падінні зміг направити м'яч через воротаря, і рахунок став 5:4. А в черговій атаці три гравці "Динамо" не змогли переграти воротаря суперників, пославши м'яч вище за поперечину. Не встигнувши розіграти м'яч, цементники втратили його, за що їх черговим голом покарав суперник - 6:4. "Динамо" провело облогу воріт "Цементника", яке завершилося їх взяттям - 6:4. Потім упродовж хвилини суперники обмінялися голами – 7:5. Після подачі кутового динамівець легко підсік м'яч, направивши його у дальній кут – 8:5. А в наступній атаці гравець "Динамо" легко втік від суперника і гарно розвів м'яч та голкіпера по різних кутках. Рахунок став 9:5. І все-таки останній гол ударом зльоту забив гравець "Цементника" – 6:9.

Після цієї зустрічі на майданчик вийшли "Лідер" та "Ікар". Не встиг секундомір арбітра зустрічі Данила Сіденка відрахувати перше коло, як команда "Лідер" повела у рахунку. І наступна їх атака завершилася взяттям воріт. М'яч, як і в першому випадку, влетів у той самий лівий гол і теж ковзаючи по підлозі. На третій хвилині рахунок став уже 3:0. А після двоходівки Штепенко – Неклеса, останній зробив рахунок 4:0. П'ятий м'яч побував у воротах "Ікара" після невдалого пасу воротаря своєму захиснику. М'яч перехопив суперник та забив черговий гол. Це було останнє взяття воріт у першій половині зустрічі. "Ікар" зміг забити м'яч у відповідь при рахунку 8:0. Гол був надзвичайно красивим, м'яч майже з центру поля влетів під перекладину. Співавтором решти двох м'ячів став Едуард Штепенко, який роздавав ювелірні передачі своїм товаришам по команді. Розслабившись, "Лідер" дозволив своїм візаві забити ще два голи, зробивши остаточний рахунок 10:3 на свою користь.

Інші зустрічі завершилися з такими результатами:

"Південкокс" - "Амкал" 4:4
"Дніпровський кар'єр" - "Ліон" 9:3
ДКХЗ - "Баглій-2" 4:2
"Баглій" - "Патріот" 3:3
"Сенатор" – ПМГУ ДМК 9:2
"Колос" - "Дрезден" 7:6
"Союз Сталь" – ДХЗ 7:4
"Спортинг" - "Олімпік" 8:3
"Маяк" - "Олімп-2" 8:2
"Дніпро" - "ПМГУ Метінвест" 5:9
"Атлетик" - "Рапід" 5:4

ФОТОАЛЬБОМ https://www.facebook.com/photo?fbid=2109014322590833&set=a.2109082282584037