Навіть злива не змогла зупинити останню зустріч футбольного турніру в Кам'янському.

19 серпня на футбольному майданчику зі штучним покриттям біля СШ № 24 завершився тритижневий турнір з міні-футболу. У змаганнях, які проходили за підтримки заступника міського голови Костянтина Саусь, брали участь три команди, вік гравців в яких 50+. Це "Дніпровець", "Металург" і "Хімік" (збірна Соцгорода). А також "Дзержинець", де грали футболісти вікової категорії 60+. Для "Дзержинця" це був спаринг-турнір перед їх участю в Кубку України серед футболістів-ветеранів, який стартує 2 вересня в Одесі. В останній зустрічі, що проходила під проливним дощем, "дзержинці", завдяки перемозі 5:4 над "металургами", забезпечили собі перше місце.

 

Після гри суперники сфотографувалися з жовтою футболкою, на якій красувався напис "Шмуригін Г.П. 75". Всі чекали, що тренер, якому 18 серпня виповнилося 75 років, приїде на матч і на футбольному полі її вручать. Але на жаль, Геннадій Павлович через недугу не зміг приїхати. Ініціатор символічної акції, колишній граючий тренер команди "Сталь" Юрій Гуляєв пообіцяв особисто відвезти подарунок ювілярові додому.

 

Після завершення турніру, президент Кам'янської федерації футболу Едуард Коряк вручив командам призи - кубки, медалі та грамоти.