На футбольному майданчику зі штучним покриттям біля Кам`янської СШ № 24 почався тритижневий турнір з міні-футболу.

5 серпня пройшли перші дві гри. Як повідомив президент Федерації футболу Кам'янського Едуард Коряк, в турнірі, який проходить за підтримки заступника міського голови Костянтина Саусь, беруть участь чотири команди. "У змаганнях беруть участь три команди, вік гравців в яких 50+. Це" Дніпровець "," Металург "і" Хімік "(збірна Соцміста). А також "Дзержинець", де грають футболісти вікової категорії 60+. Для "Дзержинця" це буде непоганий спаринг перед їх участю в Кубку України серед футболістів-ветеранів, який стартує 2 вересня в Одесі", - пояснив Е.Коряк.

За регламентом турніру на майданчику грають в кожній команді по чотири польових гравці та воротар. Матч складається з двох таймів, кожен по 20 хвилин. Зустрічі пройдуть за коловою системою (три четверга по два матчі).

У першому матчі зустрілися "Металург" і "Дніпровець". Рахунок відкрив витонченим ударом гравець "дніпрян" Едуард Щипанський. Але металургів цей гол тільки підбурив, і вони провівши кілька гострих атак відігралися. Після сейву голкіпера Анатолія Алісова, м'яч все-таки примудрився головою послати в ворота Юрій Гуляєв (на фото). Через пару хвилин вперед вийшли знову дніпровці. Точним ударом під поперечину відзначився Віталій Сахацький. Після того як Ігор Ігнатенко зробив рахунок 2:2, здавалося команди підуть на перерву з нічийним результатом. Але іншої думки був гравець "Металурга" Едуард Андрієвський, який вивів свою команду вперед. І відразу ж після перерви Олег Куликов рахунок зрівноважив - 3:3. Другий тайм пройшов в обопільно гострих атаках. І все-таки більш вдалим виявилася команда "Дніпровець", яка після точного удару В.Сахацького здобула перемогу 4:3.

У другій зустрічі молодші гравці "Хіміка" переграли з рахунком 5:2 команду "Дзержинець".

Другий тур відбудеться 12 серпня. Початок о 18:30.

 ФОТОАЛЬБОМ https://www.facebook.com/photo/?fbid=2012742065551393&set=a.2012754235550176