Вчора, 24 червня, на майданчику центрального міського парку відпочинку пройшла фінальна зустріч Кубка Кам`янського з міні-футболу між командами "Рапід" і "Інтро".

Одного дня не вистачило, щоб в березні цього року завершився турнір, який стартував ще в листопаді минулого року. Карантин, введений в зв`язку з пандемією коронавірусу, заважив провести фінальну зустріч. І як сказав президент Кам`янської федерації футболу Едуард Коряк під час церемонії відкриття матчу, весь цей час красень кубок і медалі ждали своїх володарів. Спрогнозувати переможця в кубкових зустрічах дуже важко. Тим паче, що "Інтро" у півфінальному матчі створила сенсацію, вибивши з турніру чемпіона, команду МКС. Хто ж з капітанів команд "Інтро" чи "Рапіда" буде тримати в руках заповітну чашу вирішилося в очному протистоянні. Суперники були гідні один одного. Головний суддя зустрічі Ігор Зеленський перед початком зустрічі спрогнозував, що на майданчику буде футбольна "заруба". "Хто переможе, я не знаю. Нехай їх розсудить квадратне поле, круглий м`яч і удача", - сказав він. І дійсно, на майданчику точилася по футбольному жорстка гра. Але суперники поводилися по-чоловічому, з повагою між собою. А вже через сорок хвилин ігрового часу помічник головного судді Василь Вербецький констатував, що перемогла з рахунком 3:1 команда "Рапід". У переможців двічі відзначився Микола Чорний, ще один м`яч на свій рахунок записав Олександр Синенко.

Під час церемонії нагородженя крім кубку і медалей, своїх володарів знайшли і інші призи. Їх отримали Єгор Попович, як кращий голкіпер турніру, а також кращі гравці - Олександр Синенко ("Рапід") і Артур Мелюшко ("Інтро").

СКЛАД КОМАНДИ "РАПІД"

Олександр Синенко (капітан)
Микола Чорний
Руслан Бабець
Ярослав Шабінський
Валентин Хоменко
Дмитро Федечко
Єгор Попович
Амберкі Інджибашвілі
Віталій Бондарєв
Микита Чеченін

Дмитро Лоїк, Руслан Худжадзе (тренери)

ФОТОАЛЬБОМ https://www.facebook.com/profile.php?id=100004468564444&lst=100004468564444%3A100004468564444%3A1593077896&sk=photos