Газовий
 
 
На стадіоні "Металург" КСЦ "Дніпровець" 22-23 квітня пройшов відкритий кубок з міні футболу приурочений Всесвітньому дню охорони праці. 
 
У фіналі зустрілися "Газорятівник" (збірна ГСС-Газовий - Доменний цех) і команда "Металург" (конвертерний цех, посилений гравцями УЖДТ і збірної міста). З рахунком 3:2 у фіналі перемогу святкували гравці команди "Газорятівник". Кращим гравцем турніру визнано капітана збірної команди ДМК газорятівника Артема Несущого. Бронзові медалі завоював "Дніпровець", який переміг команду "Управління" з рахунком 4:1. Кубки та медалі командам вручали начальник служби охорони праці та промислової безпеки ПАТ "ДМК" Дмитро Павловський і заступник директора КСЦ "Дніпровець", голова федерації футболу міста Едуард Коряк. 
 
"Це був один з найцікавіших турнірів з міні-футболу в цьому році. Команди вперше вийшли на зелений газон і продемонстрували відмінний футбол. Всі команди-призери були нагороджені гарними кубками, медалями та грамотами. Велика подяка керівництву комбінату за свято футболу, організоване для наших металургів", - сказав Едуард Коряк.