11IMG 20190211 113812
 
10 лютого відбулися два півфінальні матчі Кубка "Єдності" з міні-футболу: "Газовик" - "СКАЙ" і "Дніпро" - "Рапід". 
 
Організаторами виступили дві міські громадські організації - "Всеукраїнське об'єднання "Єдності" і Федерація футболу міста Кам'янське. Змагання проводяться при безпосередній підтримці голови партії "Єдності" в Кам`янському Ірини Кучер. В турнірі, який проводиться в нашому місті вперше, прийняли участь 16 команд виробничих підприємств та аматорських колективів.
 
Перед півфінальними іграми відбувся товариський матч між ветеранами футболу міста. Зустрічалися лівобережна і правобережна збірні, до складу яких входили гравці віком не менше 55 років. Це вже не перше протистояння двох легендарних команд. Але вперше був зафіксований нічийний результат - 4:4. Після зустрічі всім гравцям були вручені пам'ятні сувеніри. 
 
У першому півфінальному матчі Кубка "Єдності" команда "СКАЙ" швидко повела в рахунку 2:0 і здавалося, що "Газовик" не зможе відійти від удару. Але суперник не здригнувся. На те він і чемпіон, щоб виходити з важких ситуацій. Спочатку рахунок зрівнявся, а потім забивав тільки "Газовик". Остаточний результат матчу 6:2. 
 
IMG 20190211 113916
 
Перша половина матчу "Дніпро" - "Рапід" завершилась з рахунком 0:2. У другому таймі "Дніпро" відіграв один м'яч і мав кілька можливостей зрівняти рахунок. Але удача в цей день відвернулася від команди. Під завісу зустрічі прикрий м'яч, рикошетом від свого гравця, влетів у ворота "Дніпра" і став останнім в цьому матчі. "Рапід" переміг 3:1. 
 
IMG 20190211 113934
 
Фінальна зустріч між "Рапідом" і "Газовиком" розпочнеться о 14:30 на майданчику СК "Промінь" 17 лютого. 
 
Майбутній володар кубка "Єдності" отримає в нагороду комплект золотих медалей і кубок переможця, програвша команда буде нагороджена "Кубком фіналіста" і срібними медалями. Кращі гравці отримають пам'ятні сувеніри.