СКАЙ МКС начало
 
15 грудня визначилися перші дві команди, які зіграють в півфіналі Кубка "Єдності" з міні-футболу. Обидві гри, незважаючи на результат, видалися дуже емоційними і напруженими. Першими вийшли на поле лідер чемпіонату міста в Прем'єр лізі "СКАЙ" та команда МКС. Перший тайм гравці МКС трималися гідно і могли забити гол, але пропустили першими. Другий тайм підтвердив перевагу і клас команди "СКАЙ". Забивши у другому таймі ще чотири м'ячі, команда святкувала перемогу з рахунком 5:0. В півфіналі команда зіграє в січні 2019 року із переможцем пари "Газовик" - "Маяк". 
 
У другій зустрічі між командами "Рапід" - "Металург" початок був за "металургами", які дуже швидко забили три м'ячі. "Рапід" не розгубився і потихеньку почав скорочувати перевага в рахунку. Зусилля молодих гравців "Рапіда" втілилися в забиті м'ячі у другому таймі. "Металург" не встояв перед натиском і не зміг утримати потрібний рахунок. Підсумок матчу 6:4 на користь "Рапіда".
 
Дніпро
 
А 16 грудня визначилися ще дві команди-півфіналісти Кубка "Єдності". Право зіграти в наступному раунді заслужили "Дніпро" і "Газовик". Обидва матчі пройшли в безкомпромісній боротьбі. "Дніпро" по ходу матчу мав безліч моментів, але "Дніпровець" не давав розвернутися супернику. У другому таймі повівши в рахунку 3:1 "Дніпро" прогавив підключення воротаря на кутовий удар, який привів до забитого м'яча. Кінцівка матчу пройшла напруженою, але рахунок не змінився, "Дніпро" перемагає 3:2 і виходить в півфінал. "Газовику" довелося понервувати в матчі з "Маяком", основний час закінчився сенсаційно з рахунком 8:8. Команда Супер ліги "Маяк" дала справжній бій гранду Прем'єр ліги іменитому "Газовику". Тільки в серії пенальті "Газовик" переміг з рахунком 3:1. Футболісти "Маяка" покидали залу під оплески глядачів, з високо піднятою головою. Не часто побачиш матч, в якому найбільш титулованій команді забивають вісім м'ячів. 
 
У січня 2019 нас чекають цікаві півфінальні матчі "Газовик" - "СКАЙ" і «"ніпро" - "Рапід". "У півфінал Кубка "Єдності" вийшли на даний момент найсильніші команди міста Кам'янське. Кубок, організаторами якого виступили дві громадські організації "Єдність" і "Федерація футболу міста Київ". Ми думаємо, всім всі матчі сподобалися і командам і уболівальникам. В цьому році залишилося провести ігри першого кола чемпіонату міста. Тридцять команд у трьох лігах борються за призові місця, і шанси є у всіх. 23 і 30 грудня в СК "Промінь" пройдуть ігри чемпіонату міста, початок матчів з 12:00. Хто ж піде на зимові канікули лідером? Дізнаємося за один день до Нового року", - поділився голова федерації футболу Кам`янського Едуард Коряк.